Evenimentul Zilei > Actualitate > Costa Rica, plină de mistere. Iată bomba! VIDEO în articol
Costa Rica, plină de mistere. Iată bomba! VIDEO în articol

Costa Rica, plină de mistere. Iată bomba! VIDEO în articol

Costa Rica, deja prea cunoscută nouă din cu totul alte motive, ascunde şi alte mistere. Se pare că a fost descoperit ceea ce crede că este un oraş: o veche megastructură îngropată în largul coastelor, notează Daily Star.

Liderul canalului YouTube, MBB333, explora pe Internet coastele din zona Costa Rica. În aceste condiţii, el a observat o serie de obiecte care păreau mari, la o adâncime de aproximativ 6.300 de metri sub nivelul mării. Referindu-se la descoperirea sa, el a spus: "Sunt sigur că deja puteţi vedea că arată exact ca o veche megastructură, ca un oraş".

Apoi, el dă asigurări utilizatorilor de Internet că obiectele sunt "tridimensionale, deci nu sunt eşecuri de software". "Arată ca un set de lucruri care sunt, de fapt, de aceeaşi mărime, astfel încât ele nu sunt structuri aleatorii", continuă el.

Teoreticienii susţin că aceste obiecte au o lungime de aproximativ 4,5 mile. Descoperitorul spune: "Acestea nu sunt bug-uri (orice disfuncţionalitate a unui sistem informatic -hardware sau software- disfuncţionalitate cauzată, cel mai adesea, de o eroare sau omisiune în proiectare şi sesizată ulterior fie de către utilizatorii sistemului respectiv, fie chiar de către producător) – este ceva imens care se află pe fundul mării. "

Aceste imagini uimitoare  au devenit virale. Utilizatorii de Internet au fost destul de convinşi de ceea ce arată ca un oraş antic al unei civilizaţii dispărute, care a fost îngropată. Unul dintre ei a comentat: "Acest lucru este cu adevărat un colos, de o importanţă extremă."

Altul a scris: "Oamenii de ştiinţă trebuie să investigheze cu atenţie toate oceanele noastre. Suntem atât de preocupaţi de spaţiu când de fapt habar n-avem nici măcar ce este pe planeta noastră'', titrează Daily Star.

VIDEO:

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.