Actorul şi soţia sa au căutat-o cu sufletul la gură, ba chiar au fost aproape de a suna la Poliție.

„Odată am căutat-o de am înnebunit. Am zis: Nevastă, dacă n-o găsim, să sunăm la Poliție! Aveam spectacol la „Tănase” (n.n. Teatrul de revistă “Constantin Tănase”) în ziua aia, s-a deschis cortina, a început prologul, am intrat eu și Romică (n.n. Romică Țociu) la deschidere și, când mă uit,  pe cine văd în primul rând? Pe fiică-mea. Când am văzut-o, am uitat textul…”, a povestit Cornel.

În ultimii trei ani, Ada a slăbit 40 de kilograme şi spune că acum contează mai mult ceea ce vede în oglindă decât ceea ce vede în frigider.

„Starea sănătății și calitatea vieții pe care o duceam m-au determinat să fac ceva în acest sens. Greutatea corporală excesivă te schimbă în alt om și nu neapărat în unul mai bun. Nu eram fericită, eram nemulțumită de mine. Am reușit să spun nu și asta m-a salvat”, a declarat Ada Palade.

Ada a început să slăbească după ce s-a întors de la Londra, unde a locuit o bună bucată de timp.

„Menținerea este destul de ușoară, atât timp cât îți iubești corpul mai mult decât gustul mâncării. Țin cont tot timpul de ceea ce am mâncat cu o zi în urmă și mă gândesc constant la ceea ce mănânc. Cel mai greu îmi este însă să renunț la cartofii copți sau prăjiți”, a adăugat Ada, potrivit cancan.ro