Evenimentul Zilei > International > LOVITURĂ în plin pentru MAFIA Cosa Nostra. Ar putea fi SFÂRȘITUL grupării mafiote
LOVITURĂ în plin pentru MAFIA Cosa Nostra. Ar putea fi SFÂRȘITUL grupării mafiote

LOVITURĂ în plin pentru MAFIA Cosa Nostra. Ar putea fi SFÂRȘITUL grupării mafiote

Noul șef al temutei Cosa Nostra a fost capturat de către carabinierii italieni. Totuși, presa din Peninsulă scrie că reținerea acestuia nu va destructura mafia. Autoritățile italiene au reușit să îi captureze pe Leandro Greco (28 de ani) și Calogero Lo Piccolo (47 de ani) alături de alți 5 lideri mafioți. Despre Leandro Greco se știe că este noul lider al mafiei Cosa Nostra, după ce a preluat puterea de la bunicul sau, Michele Greco. Leandro Greco a ajuns șeful mafiei la doar 23 de ani.

La audieri, Greco a apărut sfidător la audieri și a transmis un sărut la ieșirea din sediul procuraturii.

În acest moment, procurorii italieni încearcă să instrumenteze cazul pentru a obține condamnări pentru Greco și Lo Piccolo. „Că niciodată până acum, avem doi martori. Și sunt doi martori poziționați bine pe scară ierarhică a organizației", a spus Francesco Lo Voi, procurorul șef al orașului Palermo.

Serviciile de securitate italiene sunt în alertă după ce în interiorul grupărilor mafiote au avut loc schimbări la vârf. De asemenea, spun autoritățile italiene, noii mafioți sunt dispuși să facă orice pentru a-și menține influență.

Potrivit Giornale di Sicilia, Leandro Greco le-a spus apropiaților că vrea să ducă mai departe numele tatălui sau și să își distrugă dușmanii. Tatăl sau, Giuseppe, a renunțat la afacerile familiei pentru a se dedică regiei de film!