Mai vechiul nostru client, țărănușul Sabin Orcan, agresiv și semidoct cum îl știți, s-a apucat să-l corecteze pe medicul Adrian Marinescu de la „Matei Balș” pentru că a spus „contacți” în loc de „contacte”.
Dacă ar avea curiozitatea să citească și altceva decât postări de pe Fb ar vedea că în documentele oficiale ale INSP apare prima dată termenul, nu la medicul mai sus citat. Și nu de ieri, de azi…
Dar doar așa am putut aflat că Borcan este mai cult decât doctorii!
Oricum mi se pare că are un tupeu pe măsura cheliei.
Numai un semi-analfabet își permite să pună la punct un om care a făcut școală cu cel puțin 11 ani mai mult decât el. Adică încă o dată liceul, Borcane…
Dacă ați uitat, Sabin Orcan este managing director la Newsweek, mândru absolvent a (doar)12 clase și fals deținător al unor studii universitare.
Reacțiile unor oameni preluate de pe Fb.
Dl.doctor, prin atitudinea lui, i-a demonstrat că-i mai deștept și mai demn decât el. Nici măcar nu era momentul oportun pt asemenea observație.
Cum apare la tv? Chiar asa se respecta o televiziune punand astfel de oameni?ROMANIA EDUCATA. De sus in jos vedem numai educati.
Buna tuturor!Am urmarit emisiunea,recunosc nu toata,am prins aceasta secventa jenanta pt d ul Orcan…Mi-a placut mult reactia d-lui dr…o reactie a unui om manierat…si-a cerut scuze nu a stat sa-i explice de ce toti medicii folosesc termenul de „contacti”Jos palaria d-le Doctor!