Evenimentul Zilei > Social > Corina Chiriac nu-l poate uita pe Tudor Vornicu
Corina Chiriac nu-l poate uita pe Tudor Vornicu

Corina Chiriac nu-l poate uita pe Tudor Vornicu

E greu să cuprinzi în cuvinte cariera, harul și carisma Corinei Chiriac. Fiecare pas a fost o realizare, fiecare cântec, o piatră la temelia muzicii ușoare românești.

A strâns în cupa vieții ei premii, experiențe, succese, cântece de neuitat. A împlinit 65 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere la Zlatna, alături de Stela Enache, Tavi Ursulescu și Alexandru Jula. E în plină activitate, face parte din juriu la diferite festivaluri, are propria emisiune la Național TV și trăiește fiecare zi cu bucurie. „Nu am petrecut nicio zi de naștere la fel, ceea ce mă bucură, pentru că nu-mi place rutina. Abia ce m-am întors de la Zlatna, lângă Alba Iulia, unde am fost alături de Stela Enache, Tavi Ursulescu și Alexandru Jula, prietenii mei, la cea de-a doua ediție a Festivalului de romanțe «Teaștept pe-același drum». Sunt bucuroasă și onorată să fac parte din juriul acestui festival”, a declarat pentru EVZ Corina Chiriac. Vrea să creadă că românii mai au nevoie de romanță, că sufletele lor mai au nevoie de poezie. „Văd că festivalul de la Târgoviște rezistă de atâția ani și că oamenii merg să asculte romanțe. Îmi doresc să nu se piardă acest gen, pe care eu nu l-am cântat niciodată pentru că am simțit că nu mi se potrivește. Mă bucur de fiecare zi și de emisiunea mea nouă de la Național TV, «Opriți timpul»”.

Iubește televiziunea datorită colaborării cu Tudor Vornicu. „Mi-au rămas întipărite în modul meu de prezentare toate datele pe care Vornicu mi le-a prezentat. Am intrat foarte devreme în televiziune, din primul an de facultate, aveam 17 ani și făceam figurație la emisiunile de teatru tv. Îl voi pomeni întotdeauna cu respect pe Tudor Vornicu, care a fost un mare manager de televiziune, un om care a iubit cultura, artiștii”, ne-a spus Corina Chiriac.

Și-a propus în urmă cu ceva vreme ca de ziua de naștere și mai ales de revelion să cânte, pentru că este convinsă că anul următor îi merge bine. Nu este o superstiție a interpretei, ci o credință deja. „Am sărbătorit ziua mea de naștere la Zlatna, dar o voi mai sărbători o dată și pentru prietenii mei din București. Dacă îmi doresc ceva de ziua mea, acel ceva este să fiu sănătoasă și anii să nu lase urme pe chipul meu, să îmbătrânesc frumos și decent, la fel cum am trăit o viață,” a încheiat Corina Chiriac, cu gândul la Strada Speranței.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: