Evenimentul Zilei > Actualitate > Reacția lui George Copos, după ce a fost ÎNTREBAT dacă REVINE la Rapid
Reacția lui George Copos, după ce a fost ÎNTREBAT dacă REVINE la Rapid

Reacția lui George Copos, după ce a fost ÎNTREBAT dacă REVINE la Rapid

După ce a apărut informația cum că George Copos va reveni la Rapid, alături de Mircea Lucescu, fostul finanțator din Grant a comentat această variantă.

Sub patronajul lui George Copos, gruparea giuleșteană a cucerit două titluri de campioană, în 1995 și 2003, dar acesta a părăsit Rapidul înainte de a fi condamnat în „Dosarul Transferurilor”. Anul trecut, la petrecerea de Crăciun, echipa Rapidului a sărbătorit alături de Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, eveniment la care a luat parte și Copos. De atunci, s-a tot discutat pe tema acestui subiect, iar fanii „alb-vișinii” au sperat la o revenire la echipă a celui poreclit „Berlusconi din Giulești”, la braț cu Mircea Lucescu, recent demis de la naționala Turciei.

Nici eu, nici copiii mei nu ne vom mai implica niciodată în fotbal! Niciodată, niciodată, niciodată!”, i-a transmis, însă, Copos jurnalistului Ovidiu Ioanițoaia. Totodată, Copos a precizat că ar putea participa la organizarea unui club în calitate de consilier, oferind numai sfaturi, nu și bani.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: