Evenimentul Zilei > Social > Copii cu nevoi speciale, LOVIȚI cu BESTIALITATE, trântiți și legați cu funii de către dascăli. “Batem la ei ca la fasole, toţi batem la ei!”
Copii cu nevoi speciale, LOVIȚI cu BESTIALITATE, trântiți și legați cu funii de către dascăli. “Batem la ei ca la fasole, toţi batem la ei!”

Copii cu nevoi speciale, LOVIȚI cu BESTIALITATE, trântiți și legați cu funii de către dascăli. “Batem la ei ca la fasole, toţi batem la ei!”

Copii cu nevoi special de la o școală din Capitală au fost bătuți chiar de către cei care ar fi trebuit să aibă grijă de ei.

"Batem la ei ca la fasole, toţi batem la ei! Trebuie să-i pedepsesc într-un fel, să ştie de frică!". Aceste cuvinte aparţin unui profesor dintr-o şcoală specială, plătit din bani publici să aibă grijă de copiii cu handicap. În schimb, profesorul îi loveşte pe micuţi şi recunoaşte chiar el, informează B1 TV.

 

Aceste atrocități se întâmplă în școala specială cu numărul 4 din Capitală. E înfiorător prin ceea ce trec micuții care sunt înscriși în această instituție. Se pare că ei sunt loviţi cu bestialitate, trântiţi şi legaţi cu funii.

 

Profesorii au încercat să ofere EXPLICAȚII care să-i apere de repercursiuni. Aceștia spun că cu funia ar fi, de fapt, un simplu joc.

 

Însă, un professor care nu a știut că este filmat cu camera ascunsă a dezvăluit "metodele" prin care îi struneşte pe copiii cu handicap. Îngrozit de ceea ce a auzit, paznicul Şcolii a înregistrat discuţia şi a făcut-o publică.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: