Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai CONTROVERSAT MOMENT de la ÎMORMÂNTAREA Ionelei Prodan. Ce a pus Anamaria în PACHETELE URIAȘE date la PARASTAS – FOTO
Cel mai CONTROVERSAT MOMENT de la ÎMORMÂNTAREA Ionelei Prodan. Ce a pus Anamaria în PACHETELE URIAȘE date la PARASTAS – FOTO

Cel mai CONTROVERSAT MOMENT de la ÎMORMÂNTAREA Ionelei Prodan. Ce a pus Anamaria în PACHETELE URIAȘE date la PARASTAS – FOTO

Anamaria Prodan și-a dorit ca îmormântarea mamei sale să fie perfectă, așa că s-a ocupat de eveniment până la ultimul detaliu.

Pe lângă funeraliile regale, fiica Ionelei Prodan a împărțit CD-uri și pachete pentru miile de oameni venite să-și ia rămas bun de la regretata interpretă de muzică populară, scrie Cancan.ro.

În același timp, Anamaria și-a dorit ca oamenii să nu plece cu mâna goală. Înainte de slujbă, Anamaria Prodan a împărțit CD-uri cu muzica mamei ei. 

După înmormântare, cei prezenți au primit câte un pachet, în care se regăseau un covrig și o portocală. În jur de 2.000 de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe Ionela Prodan.

Ceremonia de înmormântare a fost oficiată de opt preoți. După slujbă, toți membrii familiei și prietenii apropiați au mers la pomana care a avut loc la restaurantul Premier Palace, mai scris sursa citată. 

Foto Cancan