Evenimentul Zilei > Sport > Contractul vieții pentru jucătorul român de națională. „Au ajuns la un acord!”
Contractul vieții pentru jucătorul român de națională. „Au ajuns la un acord!”

Contractul vieții pentru jucătorul român de națională. „Au ajuns la un acord!”

Silviu Lung Jr. (30 de ani) prinde contractul vieții. Portarul român, care se află în ultimele șase luni de contract cu formația Kayserispor, a ajuns la un acord cu titrata Beșiktaș.

Anunțul a fost făcut de presa turcă, care menționează surse de încredere din angrenajul părților implicate în tranzacție.

Zilele trecute, presa din Istanbul scria că Beșiktaș îl urmărește pe Claudiu Keșerü, atacantul lui Ludogoreț. Clubul „vulturilor” s-a înțeles între timp cu un alt „tricolor”: Silviu Lung jr!

Conform cotidianelor Hürriyet, Akșam și Star, Beșiktaș nu îl va transfera definitiv pe neamțul Karius (ar fi trebuit să-i achite 8 milioane lui Liverpool). Și după mai multe tatonări și analize s-a încheiat un acord cu Silviu Lung!

Președintele lui Kayseri, Berna Gözbaşı, a negat: „Informația că Lung are un pact cu Beșiktaș e complet nerealistă. Nu am primit nicio ofertă oficială pentru el”.

Numai că portarul putea negocia cu orice club. Are acest drept acum. Probabil, va pleca la sfârșitul angajamentului. Gratis.