Evenimentul Zilei > Social > Constanța, orașul steagurilor tricolore din intersecții
Constanța, orașul steagurilor tricolore din intersecții

Constanța, orașul steagurilor tricolore din intersecții

Două steaguri uriașe, înalte de peste 12 metri au fost montate în două intersecții, cu vizibilitatea mare, din Constanța. Catargele și drapelele au fost amplasate de către primărie, care însă nu oferă informații asupra sumelor cheltuite pentru montare.

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a montat două steaguri în două intersecții importante din oraș. Este vorba despre intersecția străzilor Dezrobirii și Eliberării și cea a bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Baba Novac. Steagurile sunt arborate la o înălțime de 12 metri și au dimensiuni de 4,5 metri lungime pe 3 metri înălțime.

Steagurile primăriei sunt însă mai mici decât cel amplasat, în luna decembrie 2018, de Consiliul Județean Constanța, în curtea Pavilionului Expozițional. Cu o înălțime de peste 20 de metri și un tricolor de 15 pe 11 metri, Constanța a ridicat astfel, cel mai mare “monument istoric” în cinstea Centenarului Marii Uniri. Valoarea catargului, aprobată de consilierii județeni, a fost de 80.000 de euro.(Foto Primaria Constanta)