Evenimentul Zilei > Sport > Conor McGregor a călcat pe bec! Campionul MMA a fost arestat de poliția din Dublin. Ce pedeapsă riscă
Conor McGregor a călcat pe bec! Campionul MMA a fost arestat de poliția din Dublin. Ce pedeapsă riscă

Conor McGregor a călcat pe bec! Campionul MMA a fost arestat de poliția din Dublin. Ce pedeapsă riscă

Unul dintre cei mai mari luptători MMA, fostul campion UFC Conor McGregor a fost arestat de poliție pentru încălcarea regulilor de circulație. Incidentul s-a petrecut în Irlanda, la Dublin și a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al sportivului, după un anunț făcut de poliția locală. McGregor a fost reținut pentru conducere imprudentă.

Fostul campion de arte marţiale mixte Conor McGregor a fost arestat, marţi, la Dublin, capitala Irlandei. El a fost acuzat de „presupuse încălcări ale regulilor rutiere”, după cum a declarat purtătorul său de cuvânt. Acesta a prezentat un punct de vedere pentru agenția de presă Reuters.

„Dl McGregor conducea spre sala de sport când a fost oprit de poliţia rutieră irlandeză pentru presupuse încălcări ale regulilor rutiere. El a trecut cu bine testele antidrog şi pentru alcool efectuate la secţia de poliţie”, a precizat purtătorul de cuvânt, într-un email, conform agenției Reuters.

Cotidianul „The Irish Independent” a precizat că maşina fostului luptător MMA Conor McGregor a fost confiscate imediat după după arestarea sa. Sportivul conducea un bolid Bentley Continental GT, evaluat la aproximativ 180.000 de euro. Ulterior, polițiștii au decis ca autoturismul să-i fie returnat proprietarului.

Sursa foto: arhiva EVZ

De ce a fost arestat Conor McGregor

Presa irlandeză a relatat că fostul campion Conor McGregor, în vârstă de 33 ani, a fost dus la secţie unde a fost pus sub acuzare. El a fost mai apoi eliberat pe cauțiune, după cum a relatat sursa citată. Chiar și în aceste condiții, fostul luptător MMA va compărea în faţa unui tribunal districtual luna viitoare, pentru a-și susține cauza.

„Un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani a fost arestat pentru condus imprudent în zona Palmerstown, ieri seară, 22 martie 2022. Bărbatul a fost dus la secția Lucan, unde a stat închis. A fost eliberat pe cauțiune, dar la o dată ulterioară trebuie să se prezinte în fața Curții Districtuale Blanchardstown”, a comunicat purtătorul de cuvânt al poliției, citat de presa din Irlanda.

De menționat că în Irlanda, condusul imprudent poate fi pedepsit cu o condamnare de 6 luni și o amendă în valoare de 4.100 de lire sterline.

Sursa foto: Wikipedia

Cine este Conor McGregor

Conor Anthony McGregor, născut la 14 iulie 1988, în Irlanda este un luptător irlandez de arte marțiale mixte și pugilist profesionist. Este primul luptător din istoria UFC care a avut două centuri simultan.

McGregor a fost, de asemenea, campion la categoria pană și ușoară simultan în Cage Warriors Fighting Championship. Aceasta a fost o realizare care îl face primul și singurul luptător ce a câștigat două titluri în două divizii diferite în același timp.

Conor McGregor a fost învins de Dustin Poirier în ultimul său meci, în iulie 2021, suferind o fractură la picior, care a necesitat o intervenţie chirurgicală.