”Obișnuiam să trăim în iluzie! Tot ce credeam dimineață, seară devenea minciună și tot ce simțeam în amiază, noaptea ne făcea să ne simțim goi. Trăim într- o contradicție totală!”, scrie Connect-R pe pagina personală de Facebook.

”Căutam împlinirea în materie, bani,faimă, putere și, deși mulți dintre noi le-am atins, tot simțeam că lipsește ceva ! Ceva-ul se numește Noi „The real ones”!! Noi cei care timp de 9 luni în pântece nu trebuia să facem nimic pentru a ne dezvolta, făcea natura pentru  noi!

Noi cei care atunci când eram mici aveam un singur scop, acela de a ne bucura! Dar de când a apărut EGO ( Edge GOD Out) bucuria a început să se alimenteze doar din exterior! Din Bani, faimă, putere! Noroc cu natura, că e o Școală prestigioasă care mai trimite câte un Profesor dur așa cum e CoVidul să ne reînvețe, să ne reînvie,din păcate chiar prin moarte!

La ce bun toate hainele de firmă , dacă nu le mai poți expune în public pentru că pe stradă nu mai e nimeni!? La ce bun toate hiturile tale când țoată lumea simte să asculte muzică de alinare ? La ce folos mașină ta cu motor de nu știu care, din moment ce nimeni nu se mai grăbește nicăieri?! La ce folos frumusețea ta, când jumătate din față e acoperită de masca antivirus ?!:)

Trebuie să ne întoarcem la natură! La natură noastră! Să învățăm de la ea! Un animal în față altui animal nu e nici mizerabil nici dezirabil ! E doar un alt animal ! Copacul nu spune despre alt copac: ia uite ce a înflorit àla! Copacii doar înfloresc! Doar noi oamenii avem păreri, punem etichete, judecăm în fel și chip!

Asta e lecția pe care natura a venit să ne-o arate! Întoarcerea la natura noastră ! Cineva spunea mai demult că Dumnezeu nu e „cinstit”, că dacă ar fi „cinstit ” n-ar mai salva pe nimeni ! Mulțumim Doamne pentru lecție și îndurare. Să fiți sănătoși, Ștefan !!”