Evenimentul Zilei > Politica > CONGRES TSD. Cine se luptă pentru scaunul lăsat liber de Mihai Sturzu, dar ocupat în trecut de Victor Ponta
CONGRES TSD. Cine se luptă pentru scaunul lăsat liber de Mihai Sturzu, dar ocupat în trecut de Victor Ponta

CONGRES TSD. Cine se luptă pentru scaunul lăsat liber de Mihai Sturzu, dar ocupat în trecut de Victor Ponta

Peste 1.000 de delegaţi din toată ţara vor participa sâmbătă la Congrestul Tineretului Social-Democrat (TSD). Aceștia își vor alege noul președinte, după ce Mihai Sturzu se retrage pentru că a împlinit vârsta maximă admisă. La eveniment va participa și președintele PSD, Liviu Dragnea.

Trei candidați au intrat în cursa pentru scaunul lăsat liber acum de Mihai Sturzu, dar ocupat în trecut de Victor Ponta sau Nicolae Bănicioiu. Este vorba de Gabriel Petrea, fost viceprimar la Sectorul 6, deputatul Gabriela Podașcă și vicepreședintele TSD Andrei Tinu, înscris pe ultima sutăr de metri. 

Gabriel Petrea și Gabriela Podașcă sunt cei candidații cu cele mai mari șanse de câștig. Cei doi au căutat să obţină sprijinul preşedintelui PSD Liviu Dragnea pentru a le creşte şansele la Congres, însă Dragnea le-a transmis că nu va interveni pentru niciunul dintre candidaţi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.