Evenimentul ZileiMondenConfesiunile lui Șerban Huidu: Bunică-mea avea o legătură specială cu divinitatea. Eu cred că și ea a grăbit Revoluția un pic

Confesiunile lui Șerban Huidu: Bunică-mea avea o legătură specială cu divinitatea. Eu cred că și ea a grăbit Revoluția un pic

VIDEO
Trăim o perioadă complicată, de criză, de alertă. Lumea showbiz-ului românesc a intrat într-un con de umbră, la fel ca cele mai multe dintre domeniile vieții cotidiene.

Pandemia de coronavirus se pare că a pus în așteptare tot ceea ce nu are legătură cu sistemul medical. Oamenii nu mai călătoresc, nu mai merg la teatru, nu se mai bucură la concerte în aer liber.

Entertaiment-ul, în aprilie 2021, se reduce la câteva emisiuni TV și mult Instagram sau Facebook. Una dintre vedetele cu greutate din showbiz-ul românesc este Șerban Huidu. Viața sa personală a fost zguduită de „întâmplări” dramatice și, cu toate acestea, Șerban Huidu a rezistat să „fie vedetă”, oricare ar mai fi acum sensul acvestui cuvânt.

Șerban Huidu: „Sunt ceea ce se cheamă un ateist gnostic”

În acest an, chiar peste câteva zile, pe 14 aprilie, Cronica Cârcotașilor de la Prima TV face 21 de ani. Șerban Huidu a vorbit în emisiunea „Dosare de presă”, la EVZ PLAY, printre altele, despre cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, copilăria.

„Am câteva lucruri de suflet, deși lumea crede că Huidu e ăla rău, ăla intransigent. Dar, așa e… nu e o problemă… Există liberul arbitru, deși cei care nu sunt de acord cu noi spun că e un plan divin. Eu zic că planul divin e dublat de liberul arbitru. Poți să te încadrezi în planul ăla divin doar dacă vrei tu”, a spus Huidu.

Vedeta de la Prima TV a fost luată prin surprindere de întrebarea lui Mirel Curea, „De ce nu crezi în Dumnezeu? Ți-e frică de el?”

„Nu. Aș putea spune că sunt exact ceea ce se cheamă un ateist gnostic. Adică ăla care crede că există ceva, n-are nicio dovadă că există ceva, dar crede cu tărie că există ceva. Și într-adevăr, sunt lucruri pe care nu le poți explica și care sunt mai presus decât noi”, a explicat acesta.

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele

Despre copilărie, Cârcotașul descrie acele momente ca fiind „pline de pozne, bunici sfătoși, grădiniță, școală, viața la țară. Eram un fel de Ghiță, pe care-l așteaptă și acum, Cleopatra lui Stratan la portiță”.

„Bunica mea a murit la 82 de ani, bunicul meu la 84. Ei m-au crescut. Am crescut în Costești, județul Vâlcea. Little Village Costești scria pe CNN. Sunt oltean din nord, cu cățaua sub căruță.

Mi-a plăcut foarte mult. Cred că cea mai frumoasă perioadă a vieții mele a fost copilăria. Eu sunt născut în București, dar toate vacanțele le făceam acolo”, a povestit vedeta TV.

Șerban Huidu a vorbit cu căldură și emoție despre bunica sa, cu care semăna atât fizic, cât și ca fel de fi.

„Să spun o poveste legată de bunica mea. Semănam și fizic foarte tare și era și o femeie foarte vivace. Ca să poți să-și dai seama: cel mai mare consum pe cap de locuitor este în județul Vâlcea. După aia vine Sălaj, foarte departe… De ce e județul Vâlcea? Țuica în Vâlcea nu e tare, dar bea toată lumea: și copiii, și femeile beau de sting.

Ei, cred că bunică-mea, pe toată regiunea aia, nu avea chestia asta. Nu că nu bea deloc. Bea, dar nu mai mult decât necesar. Și întotdeauna avea povețe”, a declarat Huidu.

Bunica lui Șerban Huidu, legături directe cu divinitatea

Cârcotașul a povestit, mai în glumă, mai în serios, că Revoluția din 1989 i se datorează, în parte și bunicii sale.

„Și mai avea o chestie interesantă, apropo de legătura cu divinitatea. Unchiul meu, fratele tatălui, era primar în comuna Costești, era secretar de partid.

În noiembrie, 1989, Venerica Pătru, care era prim secretarul de la Vâlcea, a hotărât să facă sistematizare în zonă. Acolo, oamenii au avut pământ puțin, dar era al lor, nu era colectiv. Unchiul meu s-a dus, și-a rupt carnetul de partid, i l-a aruncat ăleia în față. Și, în decembrie, 1989, era în arest la domiciliu.

Ei, eu cred că și bunică-mea a grăbit Revoluția un pic. Bunică-mea avea o legătură specială cu divinitatea”, a mai spus Șerban Huidu.

 


Accesează: