Evenimentul Zilei > Actualitate > Conchita – „Femeia cu barbă” este invitata de onoare la Crazy Horse. Acesta este locul cu unele dintre cele mai SENZUALE dansatoare goale | GALERIE FOTO
Conchita – „Femeia cu barbă” este invitata de onoare la Crazy Horse. Acesta este locul cu unele dintre cele mai SENZUALE dansatoare goale | GALERIE FOTO

Conchita – „Femeia cu barbă” este invitata de onoare la Crazy Horse. Acesta este locul cu unele dintre cele mai SENZUALE dansatoare goale | GALERIE FOTO

Conchita Wurst, câştigătoare a ultimului concurs Eurovision, va participa între 9 şi 15 octombrie la spectacolele de la cabaretul parizian Crazy Horse, după cum a anunţat lefigaro.fr.

Wurst va apărea pe scenă alături de faimoasele dansatoare goale de la Crazy Horse, în aceeaşi postură fiind în anii trecuţi Dita Von Teese şi Arielle Dombasle, care s-au numărat printre invitaţii de onoare ai legendarului cabaret.

Pe esplanada

Într-un interviu apărut în Le Parisien, citat de lefigaro.fr., celebrul travestit a spus că invitaţia de a face parte din acest show este absolut "magnific". Tom Neuwirth (numele real al Conchitei Wurst) va cânta piesa câştigătoare la Eurovision, 'Rise Like a Phoenix', precum şi una din noile sale melodii.

Înainte să meargă la Paris, Conchita va cânta la 8 octombrie pe esplanada din faţa Parlamentului European, la invitaţia unor eurodeputaţi din cinci grupuri parlamentare, în cadrul unei acţiuni de combatere a discriminării legate de orientarea sexuală.
Printre cei care au formulat invitaţia se numără vicepreşedinta ecologistă austriacă Ulrike Lunacek, la iniţiativa căreia PE a aprobat în luna februarie un raport împotriva homofobiei şi a discriminărilor legate de orientarea sexuală.
Conchita Wurst pregăteşte în prezent primul său album, încheie lefigaro.fr.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.