Ratingurile CNN în timp real, sunt catastrofale

 Aprilie este luna cea mai scăzuta a CNN-ului din ultimii patru ani. CNN Primetime Cuomo, care a fost cel mai apreciat din rețea, a atras o audiență totală de 917,000 de telespectatori în luna aprilie, cea mai proasta performanţă de până acum, potrivit Forbes.

Printre spectatorii cu vârste cuprinse între 25-54, segmentul demografic cel mai râvnit de către agenții de publicitate naționale, arată o cădere pentru CNN  de -41 la sută. CNN a atras 198.000 de telespectatori în demo, aflându-se în spatele MSNBC (255.000) si Fox News (389.000). 

Printre programele de știri prin cablu în timp real, Sean Hannity de la Fox News a condus cu o audiență totală de 3.086 milioane spectatori. Tucker Carlson Tonight a fost al doilea la 2.834 milioane, iar Rachel Maddow de la MSNBC a fost al treilea la 2.63 milioane. Fox este acum cea mai vizionată rețea de știri prin cablu în prime timp de 208 de luni consecutive.

Să ne reamintim de atacurile lui Donald Trump acuzând CNN de Fake News

Anul trecut, preşedintele Trump, a refuzat să primească întrebări de la corespondentul CNN şi a declarat că postul de televiziune împrăştie  „ştirile false”, iar despre NBC News a spus că este „probabil mai rău decât CNN”. 

De exemplu, în timpul conferinţei de presă, Jim Acosta – CNN – a încercat să îi adreseze lui Trump o întrebare. „CNN reprezintă ştirile false. Nu primesc întrebări de la CNN”, a răspus preşedintele.   El l-a invitat apoi pe John Roberts de la Fox News să îi adreseze întrebarea pregătită. „Să ne îndreptăm spre o adevărată reţea”, a punctat Trump la acea vreme.