Evenimentul Zilei > Sport > Clubul Dinamo va fi preluat din mâinile lui Negoiță. Patronul și-a dat acordul
Clubul Dinamo va fi preluat din mâinile lui Negoiță. Patronul și-a dat acordul

Clubul Dinamo va fi preluat din mâinile lui Negoiță. Patronul și-a dat acordul

Ionuț Negoiță este la un pas de a scăpa de pachetul majoritar de acțiuni pe care îl are la Dinamo.

Potrivit Peluzei Cătălin Hîldan, Ionuț Negoiță și-a dat acordul ca Dinamo să fie preluată de suporteri și a semnat memorandumul de înțelegere. În termen de trei zile, actualul finanțator al „câinilor” trebuie să le predea fanilor dinamoviști toate documentele solicitate.

După 15 zile, la finalizarea auditului financiar, suporterii din programul DDB vor consulta rezultatele și vor decide prin vot dacă vor prelua pachetul majoritar de acțiuni. În acest moment, suporterii dețin 20,06% dintre acțiunile de la Dinamo, reușind să preia un nou pachet la începutul acestei luni, după un împrumut făcut clubului, din care au fost plătite salariile jucătorilor, anunță Digi Sport. În Program DDB s-au înscris până acum aproape 8.000 de suporteri.

NĂDEJDEA E NUMAI LA NOI

După lungi tergiversări și trageri de timp, după perindarea mai multor personaje, care nu au fost cu adevărat interesate de preluarea clubului, astăzi s-a intrat în linie dreaptă pentru schimbarea acționariatului la Dinamo.
Aceasta este șansa ca DINAMO să nu mai fie al lui Negoiță, ci AL CELOR CARE L-AU ȚINUT ÎN VIAȚĂ!

Este un moment istoric ce marchează sfârșitul unei epoci caracterizată de incertitudine și începutul unui drum de reconstrucție la care va trebui să punem umărul cu toții.

Un club care a fost condus spre ruină zi după zi, printr-un management prost, prin nepăsare și prin decizii greșite, luate împotriva intereselor clubului. Ultima stricăciune produsă (sau ultimul tun dat) fiind pierderea portarului Piscitelli care și-a reziliat contractul azi-noapte!

SUNTEM SINGURII CARE PUTEM PUNE CAPĂT ACESTEI DISTRUGERI A UNUI CLUB ISTORIC!

Reprezentanții ProgramDDB și reprezentanții actualului acționar majoritar au semnat documentul prin care soarta clubului Dinamo poate trece în mâinile suporterilor. Acest memorandum de înțelegere prevede ca în termen 3 zile începând de astăzi, actualul acționar majoritar să pună la dispoziție toate documentele solicitate.

Apoi, în termen de 15 zile, să fie finalizat auditul financiar, ale cărui rezultate să fie comunicate suporterilor acționari. Aceștia vor decide prin vot, pe platforma www.programdd.ro, destinul Clubului.

Pănă la finalizarea acestui proces, ProgramDDB va avea exclusivitate în negocierile pentru preluarea clubului. În tot acest timp vom rămâne deschiși către colaborarea cu orice investitor serios care va dori să se implice în susținerea sau preluarea clubului alături de suporteri.

Din momentul acesta, soarta Clubului este ÎN MĂINILE CELOR CE IUBESC DINAMO! Pe toată perioada negocierilor, conducerea clubului va fi supervizată de către reprezentanții suporterilor.

Este foarte important să relansăm înscrierile în ProgramDDB. Suntem aproape 8000 de câini care susțin echipa în momentul acesta, dar ușa este deschisă pentru toți cei care doresc să fie alături în momentele istorice pe care le trăim acum”, a reacționat Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Altfel, Dinamo se află într-un moment dificil în Liga 1. Gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare ocupă locul 13 în primul eșalon, penultimul, însă are două jocuri mai puțin disputate. Duminică, de la ora 18, trupa pregătită de Adi Mihalcea se va duela cu Poli Iași.