Evenimentul Zilei > Politica > Cu scandalul la tribunal. Clotilde Armand se judecă cu Oana Lovin. Proces de 50.000 de euro
Cu scandalul la tribunal. Clotilde Armand se judecă cu Oana Lovin. Proces de 50.000 de euro

Cu scandalul la tribunal. Clotilde Armand se judecă cu Oana Lovin. Proces de 50.000 de euro

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, se judecă cu Oana Lovin, într-un proces în care i-a cerut suma de 50.000 de euro sub formă de despăgubiri.

Clotilde Armand se judecă cu Oana Lovin. Scandal între primarul de la Sectorul 1, Clotilde Armand și protestatara Oana Lovin. Cele două au ajuns la proces.

Clotilde Armand a chemat-o în judecată pe Oana Lovin și i-a cerut despăgubiri în valoare de 50.000 de euro. Oana Lovin este cunoscută pentru ieșirile sale împotriva primarului Clotilde Armand, după alegerile din septembrie 2020. Aceasta a protestat la Primăria Sectorului 1 din cauză că nu se strângeau gunoaiele.

În cererea pe care a formulat-o în intanță, Clotilde Armand consideră că Oana Lovin i-a afectat imaginea. Protestatara i s-a adresat lui Clotilde Armand cu apelativul „Fă Clotildo, fă nebuno”.

Clotilde Armand se judecă cu Oana Lovin

Oana Lovin este o voce puternică care o contestă pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Ea a protestat, în trecut, la Primăria Sectorului 1 în scandalul gunoaielor de la finalul anului trecut. Împreună cu mai mulți cetățeni nemulțumiți de maldărele de gunoaie adunate pe stradă, Oana Lovin a protestat în fața primăriei. Ea a înșirat un covor de saci menajeri în fața intrării în sediul primăriei Sector 1.

„Noi ne-am obișnuit cu ipocrizia. Doamna Clotilde a promis că va fi cea mai transparentă primăriei. De ce nu se strâng gunoaiele? Ei se ceartă pe comisioane și e vorba doar de texte. I-am pus doamne Clotilde un covor de saci menajeri că nu merită un covor roșu”, spunea Oana Lovin.

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1

După ce a câștigat alegerile de la finalul lunii septembrie 2020, Clotilde Armand a devenit unul dintre cei mai contestați primari de sector. De la preluarea mandatului, ea a fost implicate în mai multe scandaluri și controverse.Astfel, Clotilde Armand a refuzat să plătească firma de salubrizare cu care avea contract Primăria.

În aceste condiții, lucrătorii de salubritate au refuzat să-și mai achite obligațiile. Ei au lăsat gunoaiele să se adune pe străzi, fapt ce a stârnit nemulțumirea cetățenilor. Gunoaiele s-au strâns în grămezi pe străzi.