Clotilde Armand se judecă cu Oana Lovin. Scandal între primarul de la Sectorul 1, Clotilde Armand și protestatara Oana Lovin. Cele două au ajuns la proces.

Clotilde Armand a chemat-o în judecată pe Oana Lovin și i-a cerut despăgubiri în valoare de 50.000 de euro. Oana Lovin este cunoscută pentru ieșirile sale împotriva primarului Clotilde Armand, după alegerile din septembrie 2020. Aceasta a protestat la Primăria Sectorului 1 din cauză că nu se strângeau gunoaiele.

În cererea pe care a formulat-o în intanță, Clotilde Armand consideră că Oana Lovin i-a afectat imaginea. Protestatara i s-a adresat lui Clotilde Armand cu apelativul „Fă Clotildo, fă nebuno”.

Clotilde Armand se judecă cu Oana Lovin

Oana Lovin este o voce puternică care o contestă pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Ea a protestat, în trecut, la Primăria Sectorului 1 în scandalul gunoaielor de la finalul anului trecut. Împreună cu mai mulți cetățeni nemulțumiți de maldărele de gunoaie adunate pe stradă, Oana Lovin a protestat în fața primăriei. Ea a înșirat un covor de saci menajeri în fața intrării în sediul primăriei Sector 1.

„Noi ne-am obișnuit cu ipocrizia. Doamna Clotilde a promis că va fi cea mai transparentă primăriei. De ce nu se strâng gunoaiele? Ei se ceartă pe comisioane și e vorba doar de texte. I-am pus doamne Clotilde un covor de saci menajeri că nu merită un covor roșu”, spunea Oana Lovin.

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1

După ce a câștigat alegerile de la finalul lunii septembrie 2020, Clotilde Armand a devenit unul dintre cei mai contestați primari de sector. De la preluarea mandatului, ea a fost implicate în mai multe scandaluri și controverse.Astfel, Clotilde Armand a refuzat să plătească firma de salubrizare cu care avea contract Primăria.

În aceste condiții, lucrătorii de salubritate au refuzat să-și mai achite obligațiile. Ei au lăsat gunoaiele să se adune pe străzi, fapt ce a stârnit nemulțumirea cetățenilor. Gunoaiele s-au strâns în grămezi pe străzi.