Clotilde Armand, acuzată de calomnie. Dan Podaru o somează să prezinte dovezi cu privire la acuzațiile aduse PNL

Clotilde Armand, acuzată de calomnie. Dan Podaru o somează să prezinte dovezi cu privire la acuzațiile aduse PNL Clotilde Armand pierde lupta la BEC. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Clotilde Armand e acuzată de Dan Podaru că a manipulat opinia publică, a dezinformat și a calomniat, în ultima ei apariție la TV. Consilierul local al PNL susține că edilul Sectorului 1 și-a început deja campania electorală, deși în cei peste trei ani de mandat nu a dus la îndeplinire vreun proiect.

Dan Podaru afirmă că realitatea stă altfel și este că primărița Clotilde Armand nu a participat la ședințele Consiliului Local de mai bine de un an și jumătate. Acesta susține că totul poate fi dovedit prin vizionarea înregistrărilor ședințelor Consiliului Local.

„Primarul absent se află în campanie electorală la TV! În emisiunea de aseară, de la Digi24, Clotilde Armand a calomniat, dezinformat și a manipulat opinia publică”, a transmis consilierul local al Sectorului 1.

Dan Podaru o acuză pe Clotilde Armand că nu-și face treaba în primărie

Dan Podaru afirmă că, în cei peste trei ani de mandat, Consilierii Locali i-au votat primarului peste 650 de proiecte, dintre care o mare parte se află încă nefinalizate în sertarele acestuia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Consilierul susține că această realitate poate fi verificată prin proiectele votate pe care Clotilde Armand avea obligația să le prezinte pe site-ul primăriei.

„Primarul a vorbit despre proiectul de regenerare urbană, ce include și Hotelul Dunărea (cunoscut și ca blocul Sora) de la Gara de Nord. Realitatea din teren ce poate fi probată prin acte și înscrisuri este că acest imobil nu se află în administrarea Primăriei Sectorului 1, ci în proprietatea unei firme private, iar Primăria Capitalei a abrogat hotărârea Consiliului General al Municipiului București, cu numărul 280/30.05.2019, prin care se declanșa procedura de expropriere a acestui imobil, în data de 29.06.2022, prin hotărârea cu numărul 348.

În consecință, Primarul Clotilde Armand dezinformează cetățenii Sectorului 1, neputând să realizeze, de fapt, nici acest proiect, nici multe altele, în care realitatea administrativă o contrazice”, a mai transmis Dan Podaru.

Dan Podaru

Dan Podaru. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Primărița Sectorului 1, somată să prezinte dovezile privind acuzațiile asupra PNL

Dan Podaru o somează public pe Clotilde Armand să prezinte în mod transparent, însoțite de documente, situațiile și proiectele în care consilierii locali PNL au votat, având vreun interes propriu sau personal în derularea acestora, așa cum ea însăși a afirmat.

În absența acestor dovezi, spune consilierul local, acuzațiile edilului rămân doar în sfera calomniei și a denigrării consilierilor.

„Să ne explice doamna Primar de ce toate străzile de pământ din Sectorul 1 (străzi ce reprezintă o prioritate reală pentru dezvoltarea infrastructurii sectorului) nu au fost o prioritate în mandatul său până în acest moment și nu s-au regăsit în proiectele propuse Consiliului Local.

Pentru o corectă informare, trebuie precizat că în cei 3 ani și jumătate, Consilierii Locali PNL au realizat proiecte ce vizau tocmai asfaltarea acestor străzi, proiecte ce au fost blocate în sertarele Primarului.

Această situație, a blocării proiectelor PNL, a făcut, de altfel și subiectul unei ample anchete realizate de Prefectul capitalei și a fost prezentată în mass-media anul trecut.

Povestea servită de Clotilde Armand referitoare la absența cadastrării anumitor străzi nu ține, pentru că în trei ani și jumătate, edilul putea realiza această cadastrare, pornind de la străzile de pământ. Nu a făcut-o”, mai transmite Dan Podaru.

Marcel Ciolacu: Strângem rândurile, ne apropiem de 20.000 de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

Clotilde Armand. Sursa foto: arhiva EVZ

Dan Podaru susține că sunt peste 200 de proiecte blocate de primar

Podaru mai acuză că proiectele propuse și blocate sunt în număr de peste 155 doar la nivelul anului trecut. În acest an, spune acesta, sunt peste 200 de proiecte ale consilierilor locali blocate de primar.

În sarabanda declarațiilor din emisiunea de aseară, Primarul Clotilde Armand a prezentat într-o lumină tendențioasă și importanța CET Grivița, subfinanțat, în acest moment, prin deciziile primarului, CET care deservește nu mai puțin de 25.000 de apartamente din Sectorul 1.

Diminuarea importanței și transformarea acestui subiect într-un mijloc de contra-campanie politică demonstrează lipsa de empatie și interes al Primarului față de cetățenii Sectorului 1, aceștia fiind ținuți în frig de 3 ani de zile prin deciziile iresponsabile ale actualului Primar”, a mai transmis Dan Podaru.