Evenimentul Zilei > Monden > Clipe teribile în direct la PRO TV! O vedetă, la un pas de leșin în platou. Ce s-a întâmplat la Imperiul Leilor
Clipe teribile în direct la PRO TV! O vedetă, la un pas de leșin în platou. Ce s-a întâmplat la Imperiul Leilor

Clipe teribile în direct la PRO TV! O vedetă, la un pas de leșin în platou. Ce s-a întâmplat la Imperiul Leilor

Două tinere vor prezenta, în această seară, la Imperiul leilor o afacere menită să înfrumusețeze. Totul fără efort, la domiciliul clientului. Emoțiile vor atinge cote maxime în momentul în care leii își vor spune părerea.

În această seară, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr.Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu redeschid porțile Imperiului pentru o nouă rundă de investiții în business-uri și idei creative. Pentru unii dintre concurenți, întâlnirea cu leii va fi un adevărat carusel de senzații tari. O tânără a fost atât de emoționată încât a fost la un pas să leșine în platou și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Afacere în domeniul frumuseții

Două tinere antreprenor vin, în această searră, în Imperiul Leilor cu o platformă de servicii cosmetice, make-up, frizerie și relaxare la domiciliul clientului. Extrem de emoționate de întâlnirea cu investitorii, fetele vor încerca să obțină 60.000 de Euro pentru 12% din afacerea lor.

Pentru una dintre tinere problemele au început chiar înainte să intre în platou. A fost atât de emoționată încât a început efectiv să plângă, deși era foarte bine pregătită.  ”Te rog, nu mai plânge!”, i-a spus mama concurenței,  chiar înainte ca aceasta să intre în Imperiu.

Tânăra a reușit să își înfrâneze emoțiile și a prezentat afacerea alături de partenera sa. „Ne aflăm într-o epocă în care oamenii vor confort și răsfăț, iar serviciile importante frecvente să fie livrate acasă. Timpul este prețios, de aceea noi ușurăm viețile femeilor, dar și ale bărbaților, prin servicii de înfrumusețare și relaxare acasă. În 6 luni plănuim să ajungem la sute de comenzi și un venit de 20.000 de euro/lună, vor spune acestea în fața posibililor investitori.

Sursa ProTv

Dan Șucu, neîncrezător

Imediat după prezentare, tinerele au avut parte de o primă dezamăgire. Dan Șucu va spune că nu crede în propunerea lor, în ciuda faptului că le consideră foarte bine organizate.

”Sunteți foarte pregătite, sunteți doritoare să faceți treabă, v-ați ales însă o zonă care are o foarte mare problem în ceea ce privește fiscalizarea. Și dacă am dreptate, în clipa de față voi nu aveți o afacere aici, până când statul român nu va înțelege în totalitate apăsarea pe care o pune pe muncă. Și nu cred că o va face prea curând!”, le va zice Dan Șucu.

A fost nevoie de intervenția medicilor

Retragerea lui Dragoș Petrescu din negociere o va afecta atât de tare pe una dintre tinere încât aceasta va fi la un pas de leșin. Dr.Wargha Enayati va interveni rapid pentru a-i oferi primul ajutor. Când a început Dragoș să vorbească m-a luat o durere de cap”, va spune tânăra, vizibil afectată de moment. Cum se va încheia negocierea celor două puteți vedea astăzi, de la ora 21:30, la Imperiul Leilor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: