Evenimentul Zilei > Monden > Cleopatra Stratan a spus adio copilăriei. Cu cine se iubește cântăreața
Cleopatra Stratan a spus adio copilăriei. Cu cine se iubește cântăreața

Cleopatra Stratan a spus adio copilăriei. Cu cine se iubește cântăreața

Cleopatra Stratan nu mai este feţiţa care cânta cu tatăl său Pavel Stratan, a devenit o domnişoară frumoasă care, iată, este îndrăgostită.

Cleopatra Stratan, se pare, că s-a îndrăgostit de cântărețul Edward Sanda. Artistul a devenit cunoscut după ce a scos câteva hituri alături de Ioana Ignat, fostă concurentă la „Vocea României”, cum ar fi „În palma ta” sau „Doar pe a ta”. Cei doi au și lansat o piesă împreună anul trecut.

„Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar si scurt: Pupă-mă! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite. Cozonac este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe feţele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire şi sentimente pozitive şi cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor”, notează playtech

„Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra şi, cu siguranţă, vom mai avea piese împreună şi pe viitor”, a spus Edward Sanda, despre colaborarea cu fiica celebrului Pavel Stratan.