Surpriza pregătită de Pro TV. Filmările au început

Surpriza pregătită de Pro TV.  Filmările au început Sursa foto: Rene Wassenbergh | Dreamstime.com

Pro TV a anunţat începutul filmărilor pentru un nou serial. Serialul, care se va chema Tătuțu, are în roluri principale mai multe personaje din Clanul.

Pro TV anunță un nou serial

Serialul Clanul a reușit să devină cel mai bun serial de dramă din România, după cele patru sezoane extrem de reușite.

Milioane de telespectatori au fost impresionați de scenariul, actorii, efectele speciale şi felul în care a fost produs fiecare episod:

„Însă, cine ştie, de fapt, cum a început totul...?! În urmă cu aproximativ 20 de ani, viaţa lui Bebe Udrea era printre mafioţi. Cunoscut drept „Măcelaru”, Bebe a avut un scop clar: să ajungă în vârful propriului clan! Cum a construit totul, care este povestea din spatele unora dintre cele mai îndrăgite personaje şi care a fost parcursul lor încă de la început, vom vedea, în curând, într-un nou serial: TĂTUŢU`, se arată într-un comunicat al Pro TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Logo Clanul

Nou producție va avea în prim-plan unele dintre cele mai îndrăgite personaje din Clanul

Noul serial Tătuțu va avea în prim-plan unele dintre cele mai îndrăgite personaje din Clanul, dar şi actori noi:

„Clanul a fost una dintre cele mai bune producţii de drama fiction din ultimii ani, din România, iar asta s-a dovedit nu doar prin audienţele pe care le-a făcut în fiecare sezon, ci şi prin dorinţa celor de acasă de a urmări serialul, în avans, pe VOYO. Mulţi oameni şi-au făcut abonament doar ca să vadă Clanul, iar acest lucru ne-a determinat să continuăm.

Astfel, le vom aduce fanilor, şi nu numai, o nouă producţie – TĂTUŢU` - care va avea în prim-plan unele dintre cele mai îndrăgite personaje din Clanul, dar şi actori noi. Suntem convinşi că este o veste pe care cei de acasă o aşteptau şi ne bucurăm că putem să creăm un nou fenomen”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director.

constantin dogioiu

Serialul Clanul s-a încheiat în urmă cu două săptămâni

După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni, serialul Clanul a ajuns la final, acum, Pro TV anunţă o nouă producţie cu George Mihăiţă:

„Trăieşti 2 ani într-un vis sublim... CLANUL... te trezeşti şi te-aşteaptă altul... TĂTUŢU`.

Noul serial înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu o echipă fabuloasă... Mi-e dor de toţi, mi-e dor de cei de acasă.

Un scenariu peste măsură (Lia Bugnar, Anghel Damian). Venim în curând cu noul serial... TĂTUŢU”, a spus George Mihăiţă.