Evenimentul Zilei > Actualitate > Clădire prăbușită într-un campus universitar. Autoritățile vorbesc de cel puțin un mort
Clădire prăbușită într-un campus universitar. Autoritățile vorbesc de cel puțin un mort

Clădire prăbușită într-un campus universitar. Autoritățile vorbesc de cel puțin un mort

O clădire aparținând unei universități din Australia de Vest s-a prăbușind, provocând cel puțin un mort și mai mulți răniți.

Informațiile au fost furnizate de presa locală care arată că la Universitatea Curtin din Australia de Vest s-a prăbuşit, marţi, o clădire. Incidentul a avut loc în campusul Bentley din Perth. Universitatea Curtin a comunicat că prăbuşirea s-a produs la o clădire în construcţie şi că nu a fost implicat nici un student sau vreun membru al personalului.

Presa locală a relatat, însă, că există mai multe victime, cel puțin un mort și mai mulți răniți. Imaginile difuzate online arată că a căzut şi un tavan de sticlă aflat în construcţie.

Departamentul de pompieri şi servicii de urgenţă a confirmat informaţia din ziarele şi televiziunile locale privind pierderea unei vieţi omeneşti şi a adăugat că două victime sunt încă prinse sub dărâmături.

Clădirea afectată făcea parte dintr-un proiect denumit The Exchange, alături de un hotel, unităţi de cazare pentru studenţi şi spaţii comerciale, arată ziarul The West Australian.

Știre în curs de actualizare

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: