Evenimentul Zilei > Politica > Cioloș creează controverse. Ce spune despre actualul său loc de muncă: „Nu am un job plătit. Mă susțin din economii”
Cioloș creează controverse. Ce spune despre actualul său loc de muncă: „Nu am un job plătit. Mă susțin din economii”

Cioloș creează controverse. Ce spune despre actualul său loc de muncă: „Nu am un job plătit. Mă susțin din economii”

Dacian Cioloș creează noi controverse. De data aceasta ele sunt legate de jobul său. Fostul premier tehnocrat a recunoscut, pe Facebook, răspunzînd unei întrebări, că nu are slujbă plătită.

„Legat de job-ul meu, vă asigur că sunt mai ocupat decât niciodată cu ceea ce fac. Nu am spus ca nu am un job, ci că nu am un job plătit. Altfel spus, ceea ce fac, pentru proiectul civic la care lucrez si pentru proiectul politic in constructie, fac fără să fiu plătit, adică pro bono din punct de vedere financiar.

Mă susțin din economii. E modul meu de a susține acest proiect la care lucrez. Așa cum sunt mulți alții in Platforma România 100 care lucrează voluntar atâta timp cât își pot permite”, a mărturisit Cioloș pe Facebook. 

Lucian Duță, fostul șef al CNAS, a remarcat o greșeală de exprimare pe care Cioloș o face constant și a ținut să-l ironizeze: ”fără politică și ”salar” viața e pustiu!”.