Evenimentul ZileiPoliticaCiolacu, atac necruţător la Iohannis: ”Parcă este o obsesie de a avea întreaga putere”

Ciolacu, atac necruţător la Iohannis: ”Parcă este o obsesie de a avea întreaga putere”

Ciolacu, atac necruţător la Iohannis: ”Parcă este o obsesie de a avea întreaga putere”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, răspunde criticilor preşedintelui Klaus Iohannis care a afirmat că este lesne de imaginat „catastrofa sanitară” în care ar fi ajuns România dacă ar fi fost guvernată de social-democraţi în această perioadă.

Marcel Ciolacu vine cu acuzaţii extrem de dure şi spune că:  Guvernul președintelui Iohannis e cel mai corupt după Revoluție. Iohannis parcă are o obsesie să aibă întreaga putere. Se enervează la ziariști, la întrebările incomode, nu ai voie să pui decât o întrebare

Președintele PSD Marcel Ciolacu și candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, în Buzău, a declarat că Guvernul Orban este ”cel mai corupt după Revoluție” și că președintele Klaus Iohannis ”are o obsesie ca să aibă toată puterea”.

”Guvernul său e cel mai corupt după Revoluție. Guvernul său a pierdut toate bătăliile, și cu Sănătatea, și cu Educația, tot. Iohannis nu mai este președintele României, s-a descalificat prin această intrare brutală în viața politică a unei democrații cum este România (…) În cel mai dificil moment al României, tu vii și împarți România în două? Cu lucruri prin care să aduci ura? Mai avem doar să ne înjurăm de părinți, de mame”, a declarat liderul PSD.

 „Iohannis s-a descalificat prin această intrare brutală în viaţa democratică a unei ţări”.

„Cred că este singurul preşedinte al unui stat al UE care s-a transformat într-un purtător de cuvânt al unui partid în campanie electorală. Vreau să-i amintesc domnului Iohannis, pentru că s-a descalificat cu acest discurs total  în faţa întregii  Europe şi a lumii – că PSD-ul a dus Româna în UE şi în NATO şi a dus-o pe locul 2 la cea mai mare creştere economică din UE. Guvernul său, condus de Orban, este cel mai incompetent şi corupt guvern după Revoluţie”, mai spune preşedintele PSD.

Parcă este o obsesie de a avea întreaga putere

Marcel Ciolacu a mai spus: ”Și cine a dus la acest nivel? Tocmai președintele. Nu mai are nicio legătură cu Constituția și prerogativele din Constituție (…) Eu cred că românii au înțeles cu cine au de-a face, au înțeles ce e cu acest guvern. Românii vor trebui să respecte regulile, să meargă la vot pe 6 decembrie și să scăpăm de această guvernare. Parcă este o obsesie de a avea întreaga putere. Eu nu cred că va câștiga, românii știu mai bine și vor merge să voteze pentru siguranța lor”.

Președintele PSD a mai spus că a auzit că ”se fac liste prin ministere” și că el nu s-ar putea vaccina înaintea mamei sale: ”Păi, eu, demnitar, aș putea să mă vaccinez înaintea mamei mele de 83 de ani? Nu aș putea să îmi văd mama, cum să mă duc la ea vaccinat? Ce e asta? (…) Ați văzut și la conferințele de presă, se enervează la ziariști, la întrebările incomode, nu ai voie să pui decât o întrebare. Nu mai are argumente”, a mai spus Marcel Ciolacu, marți seară, la Antena 3.


Accesează: