Evenimentul Zilei > Politica > Tăriceanu îl critică pe Iohannis: „Ceea ce faceți este profund ilegal și neconstituțional”
Tăriceanu îl critică pe Iohannis: „Ceea ce faceți este profund ilegal și neconstituțional”

Tăriceanu îl critică pe Iohannis: „Ceea ce faceți este profund ilegal și neconstituțional”

Călin Popescu Tăriceanu, senator Pro România, a reacţionat dur după ce președintele Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat și a susținut PNL-ul.

Tăriceanu a scris pe o rețea de socializare că acțiunile președintelui reprezintă un mod „ profund ilegal și neconstituțional” de a-și manifesta ideile.

„Dacă nu ați văzut discursul din această seară al dlui Iohannis merită să pierdeți 11 minute să-l vedeți! Bun text, prost actor”. Cum să vii tu să vorbești despre „România normală” pe care vrei să o construiești împreună cu Orban și Băsescu-Petrov când ai închis un sfert din țară în case, 24 din 24?

Când nu putem ieși din case după ora 23.00? Când “Guvernul Tău” s-a împrumutat cu 110 miliarde lei și nimeni nu știe unde sunt banii?

Când ai închis școlile, bisericile, teatrele, piețele, restaurantele? Când peste 10.000 de români au murit de COVID-19? Când pacienții mor arși în spitale?

Când nu putem să ne plângem morții pentru că ne obligați să îi îngropăm în saci negri de plastic?

Când ai abandonat 3,5 milioane de bolnavi cronici care nu-și mai găsesc locul în România ta normală? Când ne-ai interzis să luăm lumină de Paște? Când ne furi Crăciunul?

Asta este România Normală pe care vrei să ne-o dai? Ruda săracă a „României Educate” pe care ne-ai dat-o în primul mandat.

Dle Iohannis, ceea ce faceți este profund ilegal și neconstituțional! Implicarea fățișă într-o campanie electorală în favoarea unui partid politic vă descalifică din calitatea de Președinte al României!

Încercați să conduceți și să câștigați alegeri prin teroare și frică. Dar să știți că românilor nu le-a dispărut curajul și nu nouă trebuie să ne fie frică de voi, ci vouă de noi”, a scris Călin Popescu Tăriceanu în postarea de pe pagina sa de Facebook.

Iohannis spune că PNL trebuie să rămână la guvernare și după alegerile parlamentare

Klaus Iohannis a declarat marți că România a fost afectată profund de corupţia şi incompetenţa guvernelor PSD care au condus țara în ultimii 30 de ani. Astfel, acest partid a promovat doar interesele particulare ale clientele politice și mai puțin pe cele ale majorității românilor.

Mai mult, șeful statului a subliniat că doar PNL și-a asumat guvernarea țării, în acele vremuri în care alții au preferat să stea deoparte și că acest partid trebuie să rămână la guvernare și după 6 decembrie.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: