Evenimentul Zilei > EVZ Play > Cine trage sforile în politica românească? Mădălin Voicu: „Ghidonează toate mișcările astea demente”. VIDEO
VIDEO

Cine trage sforile în politica românească? Mădălin Voicu: „Ghidonează toate mișcările astea demente”. VIDEO

Lupta politică dâmbovițeană a atins cote alarmante ca promiscuitate și duplicitate. Muzicianul și politicianul Mădălin Voicu, invitatul EVZ Play de joi, a remarcat că există niște clanuri care domină politica românească. Ele sunt butonate de undeva de sus.

Problemele aparțin mai curând intereselor altora decât ale noastre. Cineva ghidonează, conduce și modelează toate mișcările astea demente, cel puțin în politica românească. Ei își aleg actorii care joacă după regia pe care o propun cei de afară. E singura variantă credibilă, fiindcă să fie românul prost n-am auzit. Au fost aleși în primul rând Iohannis, apoi Orban care nu a respectat traiectoria inițială, și acum Cîțu. Sunt 3 personaje care nu fac parte din identitatea noastră. Când conduc un Parlament nu mă gândesc în primul rând la interesul țării? Felul în care se mișcă, se transformă Cîțu e caz psihiatric„, a remarcat Voicu.

Invitatul lui Mirel Curea consideră Parlamentul e tot mai promiscuu. Nu cred că am ajuns în halul ăsta de degradare și nimeni nu ia nicio decizie”. Pe de altă parte, Mădălin Voicu, membru al Parlamentului timp de 22 de ani, atrage atenția că involuția clasei politice se transpune, din nefericire, în presiunea pe care o pun asupra unei întregi națiuni. Trebuie prevăzute sancțiuni dacă politicienii nu vin în Parlament, crede acesta.