Evenimentul Zilei > Monden > Cine sunt noii jurați de la MasterChef. Au dat pontul pentru viitorii concurenți. Ce trebuie să facă pentru a-i cuceri. FOTO
Cine sunt noii jurați de la MasterChef. Au dat pontul pentru viitorii concurenți. Ce trebuie să facă pentru a-i cuceri. FOTO

Cine sunt noii jurați de la MasterChef. Au dat pontul pentru viitorii concurenți. Ce trebuie să facă pentru a-i cuceri. FOTO

Celebrul show culinar MasterChef revine în atenția publicului, după doi ani de pauză. Un nou sezon, ultimul fiind cel din toamna anului 2019, câștigat de Alina Gologan, va rula într-un format schimbat la ProTV. Dacă ultima dată, emisiunea îi avea ca specialiști pe Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran, în anul 2021, echipa de jurați are altă componență.

Începe un nou sezon al show-ului culinar MasterChef România, difuzat de postul de televiziune ProTV, după doi ani de pauză. Echipa și formatul emisiunii s-a schimbat, însă. Ultima dată când a fost difuzat, în anul 2019, ora de transmisiune nu a mai rămas 20:30, ci a fost mutată la 22:30. În prezent, celebrul show mai aduce în prim plan o schimbare importantă.

Noul juriu al show-ului culinar MasterChef

În anul 2019, MasterChef îi avea în echipa de jurați pe specialiștii Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran. În prezent, însă, cerințele emisiunii, precum și componența juriului s-a schimbat. Astfel, noua echipă a celor trei specialiști arată astfel: Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu.

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie. Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună.

Aștept cu nerăbdare să cunosc toți concurenții, să descopăr gusturi și idei, să le văd bucuria din priviri și dorința de a ajunge cât mai departe. Vreau să văd în farfurie creativitate, combinații de arome și texturi, gust și mult suflet. Ca în orice competiție, cel mai important este să pui suflet în ceea ce faci și asta doresc să le transmit tuturor concurenților”, a spus Chef Joseph Hadad.

Cu ce pot cuceri concurenții pe jurați. Chef Dumitrescu a dat pontul

Chef Radu Dumitrescu a vorbit despre calitățile pe care le caută într-un concurent. Specialistul în ale bucătăriei este de părere că două detalii importante care definesc un bun bucătar sunt caracterul și personalitatea.

„Mă bucur să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile. Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar.

Caut gusturi perfecte, ingrediente simple – nu-mi plac complicațiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie perfectă. pentru toată lumea… și pentru noi, ca jurați, și pentru ei, ca și concurenți. În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări sub presiune”, a zis Chef Radu Dumitrescu, potrivit cancan.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: