Evenimentul Zilei > Social > Cine sunt bestiile care au ars de viu un român în Italia? News alert
Cine sunt bestiile care au ars de viu un român în Italia? News alert

Cine sunt bestiile care au ars de viu un român în Italia? News alert

Un român a fost găsit în stare gravă, bătut și ars de viu, în gara din Villafranca, în apropiere de Verona, de un mecanic de locomotivă. După mai multe zile de anchetă, autoritățile din Italia au arestat trei bărbați, doi italieni și un român.

Incidentul s-a petrecut într-un context legat de dificultăți privind integrarea socială”, a fost mesajul polițiștilor oferit în cadrul conferinței de presă în care au fost prezentate arestările, informează gazetaromaneansca.com.

Victima, Vasile Todirean, un om al străzii de 42 de ani din România, este în stare gravă la spitalul din Borgo Trento. Luni dimineață, acesta a fost atacat de cei trei, dar a reușit să se târască până în gara din localitate, acolo unde a fost găsit de mecanicul de locomotivă.

Doi dintre autori sunt, de asemenea, fără domiciliu, în timp ce unul dintre ei locuiește chiar în localitatea unde a avut loc oribilul eveniment. Aceștia sunt acuzați acum de tentativă de omor și își așteaptă în arestul poliției judecata.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.