Un editor al paginii de Facebook ce aparține site-ului de știri Hotnews.ro a distribuit un articol despre fostul premier Victor Ponta cu un comentariu acid: ”Sper să crăpi, Victor Ponta!”.

La doar câteva minute după ce a fost publicată, postarea a fost ștearsă, iar reprezentanții Hotnews.ro au explicat situația și și-au cerut scuze public față de Victor Ponta. Jurnalistul cu pricina a fost concediat.

Victor Ponta a comentat pe Facebook episodul.

"M-a sunat Dl Pantazi (redactor sef al HN) care si-a cerut scuze in numele redactiei/ am considerat un gest de normalitate ( extrem de rar in tara noastra), i-am spus imediat ca inteleg situatia si pentru mine subiectul e inchis/ nu i-am cautat eu pe cei de la Hotnews, nu am cerut eu vreo sanctiune si nici nu m-am gandit sa reactionez in alt fel", a relatat Ponta pe Facebook.

Fostul premier spune că este "extrem de obisnuit ( si vaccinat) cu atacurile de toate felurile la adresa persoanei mele si chiar a familiei".

"Nu răspund atacurilor făcute de jurnaliști din simplul motiv ca nu e treaba mea sa controlez ce fac acestia / eu ma lupt cu oamenii politici care imi sunt adversari, nu cu jurnalistii / nu am dat niciodata in judecata un jurnalist din acest principiu / nu am dusmani printre jurnalisti si am cunoscut atat de multi incat sa inteleg ca trecerea liniei intre politica si presa este de obicei o greseala", a precizat Ponta.

Acesta a spus că îi pare rău că angajatul HotNews şi-a pierdut locul de muncă. "Pot sa il inteleg, mai ales ca si eu la dublul varstei sale scriu deseori patimas pe contul meu de Facebook lucruri care pot fi considerate jignitoare sau deplasate si pe care le regret ulterior", a scris Ponta.

Citește și: GAFĂ DE PROPORŢII HOTNEWS. Victor Ponta, ATACAT VIOLENT pe pagina de Facebook a publicaţiei. Angajatul care i-a dorit fostului premier “SĂ CRAPE”a fost CONCEDIAT

Victor Ponta RUPE TĂCEREA după postarea care A ÎNCINS reţelele de socializare

Reacţia lui Victor Ponta după ce un jurnalist i-a transmis pe Facebook "sper să crăpi": „S-a ajuns demult prea departe” Fostul premier crede că Iohannis este vinovat: „Are idei puţine şi fixe şi vorbeşte numai despre penali”

Te-ar putea interesa și: