Evenimentul Zilei > Monden > Cine o urmărește pe Bianca Drăgușanu. Prietenii blondei spun că vedeta nu mai iese în oraș
Cine o urmărește pe Bianca Drăgușanu. Prietenii blondei spun că vedeta nu mai iese în oraș

Cine o urmărește pe Bianca Drăgușanu. Prietenii blondei spun că vedeta nu mai iese în oraș

Să vezi și să nu crezi. Surse din anturajul frumoasei Bianca Drăgușanu spun că aceasta nu mai iese în oraș. Cineva o urmărește.

Ce se întâmplă cu Bianca Drăgușanu? Să îi fie frică de ceva sau cineva? Se aude pe la colțuri că blonda nu mai iese în oraș, pentru că e urmărită de cineva.

Cine o urmărește pe Bianca Drăgușanu. Prietenii blondei spun că vedeta nu mai iese în oraș

La scurt timp după ce a fost pus sub control judiciar, se aude că Alex Bodi vrea să se întoarcă la fosta lui soție, Bianca Drăgușanu. Mai mult, când a fost întrebat despre ea, afaceristul a făcut o declarație care i-a pus pe mulți pe gânduri. 

Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau

”Nu există capitol încheiat pentru mine în lumea asta niciodată. Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, a menționat afaceristul la Antena Stars. 

Bianca evită chiar și locurile în care a fost cândva, cu Bodi

Numai că, dacă până acum plângea pe la ușile lui și se ruga să o primească înapoi, acum fuge de el. Sursele spun că, mai nou, Bianca Drăgușanu, fuge de el. Drept urmare, apropiații vedetei au spus că aceasta nu ar vrea să mai iasă în oraș ca să nu dea nas în nas cu afaceristul. În plus, evită să se ducă și în locurile pe care le frecventau împreună. 

Și-a luat Alex Bodi abonament la o sală aproape de locuința Biancăi?

Dar Alex Bodi nu se oprește. Tot sursele spun că Bianca și Alex ar fi avut abonament la o sală de sport din București, însă nici unul nu ar mai frecventa-o. În schimb, Bodi se aude prin târg că ar fi ajuns la o sală de sport din zona unde locuiește Gabi Bădălău. Speră ca frumoasa lui fostă soție să-i cadă din nou în brațe? 

 

Sursă foto: Instagram