Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine-i femeia care a urinat în tren? Imagini şocante. Poliţia e pe urmele ei
Cine-i femeia care a urinat în tren? Imagini şocante. Poliţia e pe urmele ei

Cine-i femeia care a urinat în tren? Imagini şocante. Poliţia e pe urmele ei

O femeie a devenit virală pe Internet după ce filmuleţul în care apare urinând pe podeaua unui tren a fost redistribuit masiv pe reţelele de socializare.

Cazul şocant a fost semnalat de poliţiştii din New South Wales, Australia.

Conform dailystar.co.uk, oamenii legii analizează imaginile şi adună informaţii pentru identificarea şi prinderea femeii care a stârnit numeroase reacţii de indignare cu gestul ei. În filmuleţ se poate vedea cum aceasta se aşază între scaune şi râde în timp ce urinează.

Unul dintre grupurile de pe Facebook pe care s-a distribuit masiv acest incident bizar a fost Auburn 2144, care are peste 100.000 urmăritori.

„Suntem constienti că filmuleţul cu femeia care urinează circulă intens pe online, fapt pentru care s-a demarat o anchetă”, au transmis reprezentanţii Poliţiei din New South Wales. Aceştia au transmis că oricine are o informaţie despre teribilista din tren este rugat să-i contacteze.

Gestul femeii a atras sute de comentarii critice, în care acţiunea ei a fost caracterizată ca fiind „dezgustătoare”, „bolnavă” şi „putredă”. În primele ore de la publicare, filmuleţul a fost distribuit de peste 500 ori şi a strâns peste 1.500 comentarii.