Cine este Vlad Constantin, omul pe care vroia să-l ajute procurorul Negulescu

Cine este Vlad Constantin, omul pe care vroia să-l ajute procurorul Negulescu

În data de 1 noiembrie 2016, ziarul prahovean Incomod publica știrea că un om de afaceri din Ploiești a fost reținut de procurorii Curți de Apel Prahova. Vlad Constantin a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzațiile de șantaj și ultraj. În comunicatul Parchetului se menționează faptele, dar și faptul că ancheta a beneficiat de sprijinul SRI și al serviciului secret al MAI.

„S-a reţinut că, în perioada 2014-2016, suspectul Vlad Constantin, zis Şomerul, ar fi eliminat concurenţa în domeniul exploatării materialului lemnos de pe raza judeţului Prahova, prin ameninţarea cu un act de justiţie viciat, lăsând impresia că are influenţă asupra unor funcţionari şi magistraţi. De asemenea, ar fi şantajat şi ultragiat un funcţionar public cu funcţie de conducere şi un ofiţer de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. 

Acţiunile suspectului sunt de natură a aduce atingere încrederii cetăţenilor în actul de justiţie şi a încrederii oamenilor de afaceri în existenţa unui mediu de afaceri corect. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Urmărirea penală a fost efectuată cu sprijinul tehnic al Serviciului de Operaţiuni Speciale Ploieşti şi cu sprijinul informativ al SRI-Prahova şi al Serviciului Judeţean de Informaţii şi Protecţie Internă Prahova.”

(foto: zpv.ro)