Evenimentul Zilei > Sport > Cine este singurul jucător căruia Messi i-a cerut vreodată tricoul: „Nu m-am putut abține”
Cine este singurul jucător căruia Messi i-a cerut vreodată tricoul: „Nu m-am putut abține”

Cine este singurul jucător căruia Messi i-a cerut vreodată tricoul: „Nu m-am putut abține”

Lionel Messi, vedeta Barcelonei, a dezvăluit numele fotbalistului căuria i-a cerut tricoul după un meci, gest pe care argentinianul nu îl face deobicei.

Chiar dacă el este cel asltat de fotbaliști la finalul partidei ca să le ofere tricoul, Lionel Messi a dorit, la rându-i, să aibă un jerseu de-al unui adversar, episod ce s-a întâmplat o singură dată în cariera sa.

Superstar-ul Barcelonei a spus că nu s-a putut abține și i-a cerut tricoul lui Zinedine Zidane (actualul antrenor al lui Real Madrid), după un „El Clasico”, când francezul era jucător al „galacticilor”. „Eu nu cer să fac schimb de tricouri. Fac mereu schimb, dar nu cer eu. Totuși, i-am cerut lui Zidane să-mi dea mie tricoul lui, după un El Clasico, nu m-am putut abține„, a spus Leo Messi pentru cei de la TyC Sports.

Altfel, după meciul Barcelonei cu Slavia Praga, 0-0, din Champions League, disputat în urmă cu o săptămână, toți jucătorii trupei catalene au refuzat să le ofere tricourile adversarilor, fapt ce i-a dezamagăit pe jucătorii grupării din Cehia. „Messi și ceilalți au plecat pur și simplu de pe teren, nici nu au dat mâna cu noi. E supărător că s-a întâmplat așa, așteptam cu nerăbdare să evoluăm în Liga Campionilor cu astfel de jucători mari. Cu toții eram nerăbdători să facem schimb de tricouri la final, dar ei s-au comportat așa. Păcat!„, a declarat după meci Ondrej Kolar.