Denis Alibec a avut o prestație slabă în partida Stelei, cu ASA Târgu Mureș, ratând o lovitură de pedeapsă, fapt ce l-a enervat la culme pe patronul vicecampioanei Ligii I. După meci, în miez de noapte, Gigi Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe atacantul echipei sale. „Eu am vorbit cu Alibec la telefon. După meci, la TV, am spus doar lucrurile rele. Am spus că la pauză ceream 1 euro pe el, dar după meci, ceream 10 milioane de euro.

I-am zis că l-am criticat pentru cum a bătut penalty-ul și că am o singură rugăminte la el. I-am spus că nu m-am băgat până acum și că îl rog, când bate penalty-ul, să aleagă un colț și să dea tare. Așa bat Messi și Cristiano Ronaldo. Nu există fotbalist care să culce portarul când bate 11 metri”, a spus Becali, pentru Sport.ro.

Înainte de a face acest gest, Becali mai recunoscut că o echipă din Premier League și-a trimis reprezentanții pe „Arena Națională”, pentru a-l vedea la lucru pe jucătorul pentru care Steaua a plătit două milioane de euro. „Alibec, au venit din Anglia după el, dar mi-e ruşine să vorbesc despre bani. O echipă din prima ligă din Anglia. Au venit să vorbim la pauză. Am zis cât să cer? Un euro. În repriza a doua a jucat”, a declarat finanțatorul Stelei, la Digi Sport.