Cine are mai multe atu-uri: Ştefan Stan (Vocea României) sau Andrei Leonte (X Factor)? | VIDEO

Cine are mai multe atu-uri: Ştefan Stan (Vocea României) sau Andrei Leonte (X Factor)? | VIDEO

Românii i-au desemnat pe primii câştigători ai supershow-urilor Vocea României (Pro TV) şi X Factor (Antena 1). Ca şi show-urile în care au concurat, proaspeţii premiaţi au foarte multe în comun, chiar dacă timbrul vocal îi desparte.

Pe lângă premiile substanţiale şi contractele câştigate, care le netezesc cariera în muzică, atât Ştefan Stan (34 de ani) cât şi Andrei Leonte (22 de ani) şi-au asigurat primul loc pe podium cu ajutorul carismei şi al emoţiilor pe care au reuşit să le transmită: Andrei Leonte a adunat 51% din voturi, iar proaspătul câştigător de la Vocea României a demonstrat în noaptea dintre ani, în piaţa Piata Revoluţiei, că ştie să electrizeze mulţimile. Mai mult, ambii premiaţi au vieţile desprinse parcă dintr-un film cu aventuri de la Hollywood.

Cine e Ştefan Stan Cel mai nou artist din portofoliul Universal Music a debutat la un concurs de karaoke şi nu are studii de specialitate. Ştefan Stan a început facultatea de “Relaţii Economice Interna­ţionale" pe care a abandonat-o pentru a pleca în SUA, după fata pe care o iubea. Deşi îi plăcea să cânte de mic şi are un timbru special, masculin, vocea i s-a auzit pentru prima dată în cafenele de peste Ocean. Bine crescut şi modest, elevul lui Smiley a avut numai cuvinte de laudă despre colegii săi din concurs.

Ştefan nu a trecut niciodată pe lângă pericolul eliminării fiind de fiecare dată salvat de public. Aplauzele primite de Revelion, în Piaţa Revoluţie, care l-au emoţionat foarte tare, confirmă succesul la public. Ştefan a anunţat că va dona o parte din cei 100.000 de euro câştigaţi Kassandrei Rotariu, care a fost operată de 30 de ori până acum.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/Chb1Jik02lY" height="315" width="620"></iframe> Cine e Andrei Leonte

A cântat prima oara în public la Balul Bobocilor în liceu. Primul câştigător X Factor România s-a pregătit încă din adolescenţă cu un solist vocal al unui restaurant din Iaşi, pentru ca mai apoi să ia lecţii de canto cu un profesor. A absolvit facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice a Universităţii Bucureşti şi urmeză un masterat cu acelaşi profil. Părinţii lui mucesc în Italia, pentru că au rămas fără casă.

La X Factor, vocea caldă a lui Andrei s-a făcut remarcată încă de la audiţii, când a cântat fără greşeală piesa trupei The Script, "The man who can’t be moved". În niciuna din galele live X Factor – zece la număr, Andrei nu a fost în pericol să fie eliminat, publicul salvându-l de fiecare dată de la duel.

Melodiile bine alese în finală de mentorul lui, Mihai Morar şi alăturarea pe scenă cu Tudor Chirilă şi Vama Veche au creat un show savuros, cu mare priză la public. “Câştigătorul X Factor e un băiat drăguţ, care a cântat correct", este părerea lui Marcel Pavel. “Chiar dacă recunosc că Iulian Vasile m-a atras mai mult ca artist, şi a fost mai original, Andrei este bine crescut şi cu carismă, ceea ce îi dă mari şanse într-o carieră. Totul ţine de cât de mult va lucra mai departe", a adăugat Pavel. CITIȚI ȘI:

  • X Factor România la final: Andrei Leonte, marele câştigător | VIDEO
  • Câţi l-au ales pe Ştefan "Vocea României"

<iframe frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/htOwcxRvSVE" height="315" width="620"></iframe>