Evenimentul Zilei > Monden > Cine a fost prima femeie din viața lui Florin Salam după moartea soției sale. Dezvăluiri bombă!
Cine a fost prima femeie din viața lui Florin Salam după moartea soției sale. Dezvăluiri bombă!

Cine a fost prima femeie din viața lui Florin Salam după moartea soției sale. Dezvăluiri bombă!

Toată lumea maneliștior, și nu numai, știe cât de mult și-a iubit fosta soție Florin Salam. După moartea prematură a acesteia, manelistul a fost distrus, iar durerea aproape că l-a copleșit.

După aproape cinci ani de la tragicul eveniment, Florin Salam a încercat să-și refacă viața, refugiindu-se în brațele unei ploieștence.

În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya. Din dragostea celor doi, au apărut şi comorile lui artistului: Betty şi Dani. O nenorocire, însă, s-a petrecut după doar doi ani de la căsătorie. Soţia a murit la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav. Ștefania Stoian, alintată Fănica, a făcut septicemie, apoi blocaj renal. Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme.

Florin Salam n-a ştiut niciodată că Fănica era infectată cu virusul hepatitei C. Ștefania Stoian s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009, la spitalul Floreasca din Capitală.

Așadar, după ani de zile a cunoscut-o pe Oana, o tânără din Ploiești. Fata era încă pe băncile liceului când cei doi s-au îndrăgostit.

Ba chiar i-a cunoscut și familia și avea planuri cu ea. Destinul, însă, nu a fost de partea lor. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit, după doar câteva luni.

Ulterior, solistul și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre, cu care are trei copii, însă Fănica va rămâne veșnic „prințesa inimii lui”, potrivit cancan.ro