Evenimentul Zilei > International > Cine a câștigat Miss Badante 2021. „Viața de badantă e frumoasă dacă știi s-o trăiești”. VIDEO
Cine a câștigat Miss Badante 2021. „Viața de badantă e frumoasă dacă știi s-o trăiești”. VIDEO

Cine a câștigat Miss Badante 2021. „Viața de badantă e frumoasă dacă știi s-o trăiești”. VIDEO

Gianina Paraschiv este câștigătoarea concursului Miss Badante 2021, organizat în apropiere de Roma, Italia.

Câștigătoarea concursului Miss Badante 2021 este Gianina Paraschiv. La competiție au participat femei din mai multe țări, care îngrijesc, în Italia, de vârstnici sau persoane cu dizabilități. Evenimentul a fost susținut de către Asociația “Lika Eventi”, condusă de Elena Rodica Rotaru, designer și organizator de evenimente.

Cine este Gianina Paraschiv

Originară din Vrancea (comuna Vulturu), Gianina Paraschiv a câștigat a VII-a ediție a concursului Miss Badante 2021, care a avut loc pe 20 iunie, la un restaurant românesc din Civita Castellana, lângă Roma, Italia.

Românca lucrează ca îngrijitoare și a studiat pentru a deveni infirmieră. Gianina Paraschiv nu se întoarce în România decât în concedii. Peste cinci ani, se vede îngrijind de vârstnici într-o unitate medicală din Italia, potrivit Realitatea de Vâlcea.

„Viața de badantă e frumoasă dacă știi s-o trăiești”, s-a exprimat Gianina Paraschiv, după ce a aflat că a câștigat concursul.

Ce probe a trebuit să treacă Gianina Paraschiv

Cea de-a VII-a ediție constă în trecerea a trei probe. În prima probă, concurenții trebuie să se prezinte în costum tradițional – în cazul românilor, vorbim despre ie sau cămașă românească -, și să răspundă la câteva întrebări ale juriului.

A doua probă a concursului va consta într-o paradă de rochii de seară.

Ultima etapă a concursului constă într-o probă artistică, în cadrul căreia româncele vor putea prezenta un moment de muzică, teatru, poezie sau dans.

Cine a fost prezent la eveniment

La a VII-a ediție a evenimentului care recompensează femeile care îngrijesc persoanele în vârstă sau copiii cu dizabilități vor participa: Elena Rodica Rotaru, actorul și solistul italian Jano Di Gennaro și invitatul de onoare Nae Leonard. Va fi prezentă și o orchestră.

Presa va difuza, de asemenea, imagini de la eveniment și la fața locului se va afla o echipă de jurnaliști care va realiza un documentar.

În ce constau premiile

Premiile, oferite de sponsori, constau în călătorii, tratamente de înfrumusețare, îmbrăcăminte, cosmetice și mâncare.

În urma alegerilor juriului – format din personalități publice, artiști, specialiști în modă și înfrumusețare, precum și jurnaliști -, patru persoane vor fi premiate. Jurații, români, dar și italieni, vor oferi patru premii.

Recompensele sunt reprezentate de tratamente de înfrumusețare, cosmetice, îmbrăcăminte, călătorii și mâncare. Pentru prima dată se va oferi premiul „Miss Badante WEB 2021”, acordat unei femei care lucrează pentru îngrijirea familiei.