Evenimentul Zilei > Monden > Chitaristul Brian May a fost dus în grabă la spital după un atac de cord. Problema principală se pare că era alta
Chitaristul Brian May a fost dus în grabă la spital după un atac de cord. Problema principală se pare că era alta

Chitaristul Brian May a fost dus în grabă la spital după un atac de cord. Problema principală se pare că era alta

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, spune că a fost „foarte aproape de moarte” în urma unui atac de cord. Ce este şi mai interesant, că artistul şi-a început poveste cu rănirea feselor ca şi cum atacul de cord ar fi fost partea a doua.

Într-un videoclip postat luni pe Instagram, BrianMay a dezvăluit că, pe lângă faptul că şi-a rănit fesele într-un incident de grădinărit la începutul acestei luni, a suferit şi un atac de cord.

Muzicianul în vârstă de 72 de ani a descris „saga” incidentelor care i s-au întâmplat în mai, începând cu rănirea feselor

Artisul în vârstă de 72 de ani a povestit pe social media: „Eram în agonie. Inițial, mi s-a spus că suferisem o ruptură musculară. O săptămână mai târziu, durerea era și mai intensă. Mi-am făcut un RMN și așa au descoperit că îmi fusese afectat și nervul sciatic.

Cum aș putea să descriu senzația….imaginați-vă că cineva vă înfige o șurubelniță în picior și începe să o răsucească”, a povestit May.

În timpul recuperării, chitaristul Queen a mărturisit că s-a confruntat cu o altă problemă medicală, una ce i-a pus viața în pericol. În timp ce era acasă, Brian May a suferi un infarct grav.

A fost dus de urgență la spital, unde medicii i-au recomandat o operație pe cord. Conștient de complicațiile post-operatorii ce ar putea apărea în contextul accidentării de la începutul lunii. chitaristul a ales să îi fie montate trei stenturi coronariene, în schimb.

În videoclip, May a dezvăluit că medicul său l-a condus la spital, unde a aflat că are trei artere blocate și a fost tratat de medici ca pe un „caz de urgență”.

„S-a dovedit de fapt că am trei artere care au fost congestionate și în pericol de a bloca furnizarea de sânge către inima mea”, a spus el, potrivit ctvnews.ca