Evenimentul Zilei > Actualitate > Chiriță oferă PRIMA REACȚIE în ceea ce privește TRAFICUL DE DROGURI
Chiriță oferă PRIMA REACȚIE în ceea ce privește TRAFICUL DE DROGURI

Chiriță oferă PRIMA REACȚIE în ceea ce privește TRAFICUL DE DROGURI

Giani Kiriță a oferit prima reacție după ce a ajuns în centrul unui scandal de trafic de droguri. La începutul acestei săptămâni, conform primelor informații, fostul sportiv a dat declaraţii în faţa anchetatorilor, fiind suspectat de trafic de droguri.

Fostul jucător de fotbal spune că imaginea lui a fost afectată foarte mult din în urma acestui scandal, însă spune că oamenii care îl cunosc cu adevărat știu ce fel de om este.

"Imaginea mea are și va avea mult de suferit. Astea sunt cele mai mari minciuni. Asta o să o rezolv eu. Toți cei care mă cunosc mă știu ce fel de om sunt. Neg tot și ne vom vedea în instanță. Hai să ne înțelegem, tot aud în stânga și în dreapta. Dacă Giani Kiriță era săltat de mascați nu știa toată lumea? Ce să afle? Te duci la poliție și întrebi: băiatul ăsta a făcut ceva sau n-a făcut? Nu există așa ceva. Tot ce se scrie e o minciună. Știu cine îmi vrea răul și să îmi păteze imaginea. O să ajung și la dânșii. Sunt mai multe elemente implicate. Nu e amenințare, Doamne ferește. Trebuie să stea liniștiți, imaginea mea… Eu am vorbit cu un avocat, mai departe o să îi dau în judecată mai mult ca sigur. Eu stau la curte, unde să mă ia din apartament? Nu există așa ceva, e o minciună. Eu am 2 copii frumoși, întotdeauna am iubit femeile. Să nu se mai dea cu tentă, nu suntem fraieri. Mascații mă găseau pe mine dezbrăcat cu ăla. Asta insinuează ei. Patronul de la cafeneaua asta o să fie tare fericit. Iarăși o minciună, eu acolo îmi beau cafeaua de ani buni. Nu am fost nicăieri. Să vină cu probe, cu orice. Să fie scris în termeni duri articolul. Eu am niște bănuieli, nu pot să le spun. Nu pot să vă divulg vouă acum despre ce e vorba. Am intervenit să clarific niște lucruri. Ce știu eu și ce bănuiesc eu, știut doar eu. Totul e o minciună. Rămâne de văzut. Am văzut reacția lui nea Marin îi mulțumesc din suflet. Oamenii care mă cunosc știu cine sunt și ce fac. Vreau să pun planul de atac cu avocatul meu. O să vedeți cine câștigă cum câștigă. O să iasă la iveală. Mi-a călcat imaginea în picioare", a spus Giani Kiriță, informează Știripesurse.ro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.