Evenimentul Zilei > Actualitate > China a luat-o razna de la Conronavirus! Ultima teorie a conspirației uimește pe oricine
China a luat-o razna de la Conronavirus! Ultima teorie a conspirației uimește pe oricine

China a luat-o razna de la Conronavirus! Ultima teorie a conspirației uimește pe oricine

Fără a prezenta nici o dovadă științifică, purtătorul de cuvânt al ministerului chinez de Externe a sugerat, pe Twitter, că noul coronavirus, apărut în China, a fost introdus de armata americană.

„CDC prins în flagrant delict. Când a apărut pacientul zero în Statele Unite? Câţi oameni sunt infectaţi? ”, a întrebat Zhao Lijian. „Este posibil ca armata americană să fi adus epidemia la Wuhan. Statele Unite trebuie să dea dovadă de transparență. Trebuie să publice datele! Statele Unite ne datorează o explicaţie!”, a lansat Zhao.

Totuși, Zhao Lijian nu a adus ca argument nici un studiu științific, mulțumindu-se să dea niște linkuri către două articole de pe site-ul Global Research, despre care se știe că răspândește teze conspirative.

Conform anumitor teorii care circulă pe rețelele de socializare chineze, delegația americană la Jocurile Militare Mondiale, o competiție multisportivă, disputată în octombrie anul trecut octombrie la Wuhan, ar fi putut aduce virusul în China.

Autoritățile chineze sunt acuzate că au încercat să ascundă epidemia, la începuturile ei, în timp ce poliția din Wuhan i-a reprimat pe medicii care au tras semnalul de alarmă, începând cu mijlocul lunii decembrie.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: