Astfel, Meghan va pune voce la un documentar despre elefanți, intitulat „Elefantul”, pentru serviciul de streaming Disney, Disney +, care va deveni disponibil pentru vizionare începând din 3 aprilie.

Job-ul vine la doar câteva luni după ce soțul ei, prințul Harry, a vorbit despre interesul lui Meghan de a povesti un proiect adresat directorului de atunci al lui Bob Iger, la premiera londoneză a „Regelui leu”, din iulie.

Într-un videoclip obținut de Daily Mail, Harry este văzut apropiindu-se de Iger și discutând despre Meghan. „Știi, ea face voci”, a spus Harry, în timp ce prințul arăta spre soția sa.

Presa a remarcat că Markle a lucrat cu vocea în schimbul unei donații către Elephants Without Borders, o organizație non-profit din Botswana care își propune să protejeze specia de braconaj.

Nu este de mirare că cuplul caută diferite munci în afara monarhiei. Ca parte a deciziei lor de a face pas înapoi ca membri superiori ai familiei regale, ei au anunțat că nu vor mai primi fonduri publice, anunță foxnews.com.