Primarul liberal Cătălin Cherecheş continuă REVOLTA publică împotriva CONDUCERII PNL

Primarul liberal Cătălin Cherecheş continuă REVOLTA publică împotriva CONDUCERII PNL

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş nu se lasă şi transmite o nouă scrisoare locuitorilor oraşului privind candidaţii USL la alegerile parlamentare. Acesta susţine că băimărenii au nevoie de o echipă puternică să îi reprezinte în Parlamentul României şi îşi sfătuieşte colegii din USL să aibă discernământ în alegerea candidaţilor.

"Ne aflăm în faţa unui moment important pentru municipiul Baia Mare, dar şi pentru judeţul Maramureş, din punct de vedere al reprezentării noastre în Parlamentul României pentru următorii patru ani. Liderii Uniunii Social Liberale mai au timp să facă alegerea corectă în ceea ce priveşte nominalizarea candidaţilor pentru colegiile din Municipiul Baia Mare, dar şi cele din Maramureş, la alegerile parlamentare care vor fi organizate în data de 9 decembrie 2012",  le-a transmis Cherecheş locuitorilor din Baia Mare.

Liberalul Cherecheş se REVOLTĂ: Nu pot să garantez pentru nişte indivizi care nu au făcut nimic pentru Baia Mare Cherecheş îşi afirmă susţinerea pentru deputatul PSD Florin Tătaru şi pentru o posibilă candidatură din partea preşedintelui PSD Maramureş, Mircea Ursache.

"Consider că trebuie menţinut sprijinul pe care aceştia l-au convenit pentru actualii parlamentari şi mă refer aici în mod particular la deputatul Gheorghe Zoicaş. Prin activitatea sa şi prin interesul manifestat pentru susţinerea comunităţii băimărene, acesta a demonstrat că este şi poate fi şi în viitor o voce importantă a băimărenilor în Parlamentul României. Pentru a completa echipa de parlamentari băimăreni şi maramureşeni, îmi menţin susţinerea pentru deputatul Florin Tătaru şi am speranţa că domnul Mircea Ursache, preşedintele PSD Maramureş, va fi nominalizat pentru a candida pe Colegiul 1 Senat Baia Mare. Această formulă poate aduce câştigarea colegiilor cu un procent de peste 70%, dar înseamnă şi asigurarea unei echipe coerente şi puternice cu care eu, în calitate de primar, pot să promovez şi să reprezint interesele băimărenilor, dar şi ale maramureşenilor", a mai scris Cherecheş. La sfârşitul săptămânii trecute, Cătălin Cherecheş a transmis o scrisoare locuitorilor din Baia Mare în care susţinea că nu este de acord cu candidaturile pentru parlamentare impuse de la centru.  "Nu îmi permit să vin în faţa dumneavoastră şi să garantez pentru nişte indivizi care nu au făcut nimic pentru comunitatea noastră", le-a scris Cherecheş cetăţenilor din Baia Mare, precizând că dacă liderii USL nu vor înţelege acest lucru va realiza o platformă politică nouă pentru a le arăta oamenilor că "se poate şi altfel". CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • SONDAJ Public Affairs: Continuă alunecarea lui Antonescu. Românii au o părere mai FAVORABILĂ despre TĂRICEANU decât despre preşedintele PNL
  • Paleologu: E o imensă TÂMPENIE asta cu Becali. A şi început circul! Înjură lumea în emisiuni, PORNOGRAFIE politică
  • COMPARAŢIA lui Cristian Preda. MAZILIREA liberalilor, desprinsă din piesa "O scrisoare pierdută"
  • Tăriceanu: Antonescu va regreta mult decizia de a îndepărta rând pe rând pe cei din conducerea PNL
  • Epurare în STIL STALINIST în PNL. Vina decapitaţilor, ca-n anii '50: "colaborare cu Băsescu", nu criticile faţă de Antonescu