Chelsea şi Arsenal Londra dau lucrare de control la italiană

Chelsea şi Arsenal Londra dau lucrare de control la italiană

LIGA CAMPIONILOR. Cele două formaţii londoneze, singurele reprezentante ale Angliei rămase în competiţie, vor avea parte de dueluri încinse în "optimi", cu grupările italiene AC Milan şi SSC Napoli.

Elita fotbalului de club din Europa s-a reunit ieri, la Nyon, pentru tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Capul de afiş al rundei, ale cărei partide se vor disputa pe 14/15 şi 21/22 februarie (turul), respectiv 6/7 şi 13/14 martie 2012 (returul), este confruntarea dintre Arsenal Londra şi AC Milan.

"Tunarii" au amintiri plăcute cu "diavolii", ei eliminând formaţia de pe "San Siro" în aceeaşi fază a competiţiei din sezonul 2007-2008, cu scorul general de 2-0.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chelsea, cealaltă formaţie engleză rămasă în cursa pentru cea mai importantă competiţie de club din Europa, va merge şi ea în Italia, pentru confruntarea cu SSC Napoli.

Cavani şi compania au eliminat deja o formaţie din Insulă în această stagiune, trimiţând-o în Liga Europa pe Manchester City, după faza grupelor.

FC Barcelona, deţinătoarea trofeului, va da piept cu Bayer Leverkusen, în timp ce Real Madrid, care a câştigat toate meciurile în faza grupelor, îşi va măsura forţele cu ŢSKA Moscova.

Nemţii de la Bayern München se vor duela cu elveţienii de la FC Basel, în timp ce norocoasa tragerii la sorţi a fost Olympique Lyon, francezii fiind "împerecheaţi" cu ciprioţii de la APOEL.

Inter Milano, echipa lui Cristian Chivu, o va întâlni pe Marseille.