În clipul publicitar, Sheen conduce o maşină şi este şocat să vadă că toată lumea de pe stradă, inclusiv poliţişti şi o femeie însărcinată, bea o sticlă sau un pahar de bere. Când ajunge acasă, prietenii lui îl întâmpină cu bere, la o petrecere-surpriză la care Charle Sheen înjură, folosind cuvântul "Fuck".
Actorul, care a fost dat afară de la sitcomul "Doi bărbaţi şi jumătate", şi-a cerut recent scuze pentru comportamentul lui de anul trecut. "Nu am recunoscut părţi din bărbatul acela. Îmi doream să fie vorba de corpul altcuiva. Şi, deşi a trecut un an, am impresia că a trecut ori o zi, ori o sută de ani", a spus Sheen, citat de DigitalSpy.co.uk.
Sheen va putea fi văzut în curând în noul lui sitcom, "Anger Management", bazat pe filmul cu Adam Sandler şi Jack Nicholson care poartă acelaşi nume, în care interpretează un terapeut care se ocupă cu managementul furiei, deşi are şi el probleme în acest plan.
<iframe width="633" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/zhgCDLmMuqI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Sursa: DigitalSpy
Citiţi şi:

  • Charlie Sheen, păcălit cu o ofertă de rol principal
  • Kathy Bates interpretează fantoma personajului lui Charlie Sheen şi "Doi bărbaţi şi jumătate"
  • Catrinel Menghia, într-o reclamă auto, împreună cu Charlie Sheen
  • Charlie Sheen îl critică pe înlocuitorul său în serial, Ashton Kutcher