Evenimentul Zilei > Justitie > MONSTRUL din centrul de plasament, condamnat. Traumele lăsate pe viață unor FETIȚE, pedepsite doar cu șapte ani
MONSTRUL din centrul de plasament, condamnat. Traumele lăsate pe viață unor FETIȚE, pedepsite doar cu șapte ani

MONSTRUL din centrul de plasament, condamnat. Traumele lăsate pe viață unor FETIȚE, pedepsite doar cu șapte ani

Magistrații Judecătoriei Găești au decis condamnarea unui asistent maternal, care a violat două fetițe luate în plasament, la șapte ani de închisoare.

Un caz șocant a ieșit la iveală în luna octombrie a anului trecut, atunci când un bărbat din comuna dâmbovițană Vişina a fost reținut pentru violarea a două fetițe luate în plasament.

Totul a ieșit la iveală după ce una dintre fetițe, acum în vârstă de 8 ani, a fost adoptată, iar părinților adoptivi li s-au părut ceva suspect în desenele pe care le făcea micuța. Investigată de psihologi, a ieșit la iveală trauma prin care trecuse micuța.

Fetița avea 4 ani când a fost preluată în plasament de familia agresorului. Anchetatorii au descoperit și că o tânără, care acum are 19 ani, a fost victima unor violuri în perioada în care a stat la Vișina. De-a lungul timpului, familia asistentului maternal a avut mai mulţi copii preluați de la stat pentru îngrijire.

Magistraţii Judecătoriei Găeşti au condamnat-o şi pe soţia violatorului pentru „omisiunea sesizării", ceea ce înseamnă că aceasta  cunoştea faptele soţului.

Familia actuală a uneia dintre fetele violate a cerut daune morale, potrivit gazetadambovitei.ro

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: