Evenimentul Zilei > Actualitate > Centrele pentru PACIENȚII cu ARSURI grave sunt DEFICITARE. Experimentul care DEMONSTREAZĂ adevărul CRUD
Centrele pentru PACIENȚII cu ARSURI grave sunt DEFICITARE. Experimentul care DEMONSTREAZĂ adevărul CRUD

Centrele pentru PACIENȚII cu ARSURI grave sunt DEFICITARE. Experimentul care DEMONSTREAZĂ adevărul CRUD

Marile centre medicale preiau pacienților cu arsuri grave au rămas doar promisiuni pe hârtie. În multe cazuri nici măcar analizele banale nu sunt făcute corect.

În cadrul unui experiment au fost duse la analize, la laboratoare private, mostre de suc de mere şi bere. Analizele au fost făcute ca şi cum ar fi fost vorba de un sumar de urină. Concluziile: Leucocite în suc de mere, hematii în bere, scrie realitatea.net.

Marţi, între orele 19,30 – 20,30, este programat un marş comemorativ, denumit "Marşul Chitarelor".

Două slujbe de pomenire pentru cei 64 de tineri morţi în incendiul din clubul bucureştean Colectiv sunt oficiate marţi, la trei ani de la tragedie.

Primul parastas este oficiat la Biserica Sfântul Nicolae – Broşteni (str. Cuza Vodă, nr. 77-79, sector 4), începând cu ora 10,00. Cel de-al doilea va începe la ora 11,00, în Piaţa Bucur, în imediata apropiere a locului tragediei.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: