Cele mai scumpe divorțuri din istorie. Dragostea s-a făcut pulbere, despărțirile au costat enorm

Cele mai scumpe divorțuri din istorie. Dragostea s-a făcut pulbere, despărțirile au costat enorm sursa: arhivă EVZ

Mai multe celebrități au plătit sume uriașe pentru a divorța de partenerii lor. Cu toate că au avut căsnicii lungi, ei au fost nefericiți sau au aflat că sunt înșelați, iar separarea i-a lăsat fără bani.

Mai multe nume importante din lume au plătit sume uriașe pentru a divorța. Cele mai controversate separări au venit la pachet și cu bani mulți cheltuiți. Printre aceste cupluri se numără Bill și Melinda Gates, Craig și Wendy McCaw, Tiger Woods și Elin Nordegren.

Bill și Melinda Gates

Bill și Melinda Gates au făcut o declarație comună, pe Twitter, prin care informează publicul larg cu privire la decizia de a pune capăt mariajului ce s-a întins pe 27 de ani. Aceștia au declarat că ”nu credem că mai putem crește împreună că un cuplu în această fază a vieților noastre”. Divorțul a fost extrem de controversat, iar specialiștii au declarat că ar putea fi cea mai scumpă separare din lume.

În 1993, cu un an înainte ca Bill și Melinda să devină un cuplu cu acte în regulă, averea sa era estimată la 6,16 miliarde de dolari. Astăzi, averea familiei Gates se ridică la aproximativ 130 de miliarde de dolari. Ei nu au oferit informații despre cum se va face partajul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bill Gates rupe tăcerea după divorţ. Este incredibil ce spune despre fosta soţie şi Jeffrey Epstein 

Craig și Wendy McCaw

Craig și Wendy McCaw au divorțat în 1997, după 21 de ani de iubire. Acesta și-a dobândit averea în industria telecom: după ce a câștigat dreptul de a înființa o rețea celulară în SUA, ca urmare a unei loterii organizate de guvern în anii 1980, acesta i-a abordat și pe alți câștigători și a cumpărat drepturile lor, devenind astfel un jucător însemnat pe piața telecomunicațiilor. În 1994, Craig McCaw își vindea compania telecom (deținută alături de fratele său) către AT&T pentru suma de 11,5 miliarde de dolari. Divorțul din 1997 l-a costat peste 460 de milioane de dolari (733 de milioane de dolari, ajustat la inflație).

Pentru a divorța de soția lui, el a scos din buzunar peste 604 milioane de dolari în 2014 (651 de milioane de dolari, ajustat la inflație).

Tiger Woods și Elin Nordegren

Divorțul lui Tiger Woods a șocat pe toată lumea. Mariajul său cu Elin Nordegren a durat doar 5-6 ani, dar a costat o avere. El a plătit pentru a divorța peste 710 milioane de dolari (sau 832 de milioane de dolari, ajustat la inflație). Acesta a recunoscut că a picat strâmb și a preferat să ofere sume de bani fabuloase.

Jeff și MacKenzie Bezos

Divorțul dintre Jeff și MacKenzie Bezos este cel mai scump din istorie. Cu toate că ei erau căsătoriți de multă vreme, viața lor era separată. Suma pe care MacKenzie a primit-o în urma divorțului este uriașă: 38 de miliarde de dolari. Asta se datorează implicării sale în fondarea și dezvoltarea Amazon. După despărțire, MacKenzie a ajuns să fie a treia cea mai bogată femeie din lume, după Françoise Bettencourt Meyers și Alice Walton, potrivit Fanatik.