Evenimentul Zilei > Social > Cele mai frumoase plaje din Bulgaria și Grecia. Locații pentru vacanța de vară
Cele mai frumoase plaje din Bulgaria și Grecia. Locații pentru vacanța de vară

Cele mai frumoase plaje din Bulgaria și Grecia. Locații pentru vacanța de vară

Odată început sezonul de concedii, după o lungă perioadă de izolare și restricții, românii își planifică noile vacanțe la mare, la soare. Și, având în vedere prețurile și condițiile din stațiunile de pe Litoralul românesc, cei care nu sunt condiționați de tichetele de vacanță se orientează spre destinațiile tradiționale din Bulgaria și Grecia, mult mai ofertante.

Pentru cei care încă nu și-au ales încă destinația de vacanță pentru această vară, ne-am gândit să facem o scurtă prezentare a unora dintre cele mai frumoase plaje din țările mai mult sau mai puțin vecine și prietene, Bulgaria și Grecia. Sub rezerva că topul nostru este subiectiv și că este posibil ca alții să fi fost încântați și de alte locații, vi-l punem la dispoziție.

Începem cu stațiunile din Bulgaria, dar numai din motive de vecinătate și prietenie. Destinațiile de vacanță de aici sunt printre cele mai apreciate de turistul român, datorită prețurilor accesibile, a plajelor curate și mai ales a ofertelor all inclusive imbatabile.

 Nisipurile de Aur Beach

Una dintre cele mai populare stațiuni din Bulgaria, Nisipurile de Aur este situate celui mai mare mare oraș bulgăresc de la Marea Neagră, Varna. Locația este renumită pentru plaja lungă și lată cu nisip foarte fin. De altfel, chiar numele stațiunii este dat de această plajă, cu nisip auriu, foarte fin, care se întinde de-a lungul a patru kilometri de de-a lungul țărmului Mării Negre.

Plaja oferă numeroase oportunități pentru distracții și este perfectă pentru cei care vor să meargă împreună cu familia, mai ales datorită ofertelor de tip all inclusiv pe măsura oricărui buuznar.

În plus stațiunea Nisipurile de Aur, supranumită Perla Litoralului Bulgăresc, este apreciată nu doar pentru calitatea plajelor cu nisip fin ci și pentru izvoarele minerale termale.

Albena Beach în Albena Resort

O altă locație de pe Litoralul bulgar, mult apreciată de turiști, ideală pentru vacanțele de familie, este Albena. Plaja Blue Flag este o oază de liniște, situate departe agitație, liniștită și cu multă vegetație. Datorită vegetației, și a amplasării, această plajă este foarte căutată de cei care nu suportă temperaturile foarte ridicate și care se bucură de briza răcoroasă specific apropierii mării.

Nisipul este foarte fin și se întinde pe o suprafață considerabilă. De menționat că fundul mării are o pantă de înclinație foarte mică, iar acest lucru face ca zona să fie considerată un foarte potrivit pentru copii. Aceștia se pot juca în apa puțin adâncă, fără să fie puși în pericol.

Pe de altă parte, stațiunea oferă vizitatorilor ocazia de a practica sporturile nautice și nu numai: schi nautic, para-sailing, yachting, surfing, plimbări cu  jet-uri, pescuit subacvatic etc.


Cum arată Miss Planet goală?! Show incendiar pe balconul unui hotel de fițe din Mamaia


Cacao Beach în Sunny Beach

Plaja stațiunii Sunny Beach se întinde pe 8 kilometri și are un nisip foarte fin care, în unele zone au format dune care amintesc de zonele deșertice. Apa mării este de un albastru perfect și foarte curată.

Pasionații de sporturi și navigație au la dispoziție numeroase facilități pentru surfing, schi de apă si parașute, plimbări cu yahtul etc.

Este o locație destinată celor care vor să se distreze datorită numeroaselor restaurante și cluburi faimoase pentru petrecerile incendiare care sunt organizate aici. Cacao Beach este de asemenea faimoasă pentru petrecerile de vară cu DJ, care sunt ținute pe mare.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: