Evenimentul Zilei > Monden > Cele mai ciudate lucruri deținute de Michael Jackson
Cele mai ciudate lucruri deținute de Michael Jackson

Cele mai ciudate lucruri deținute de Michael Jackson

La sfârșitul anului 2007, patru fotografi aveau să se furișeze pe terenul reședinței principale ale lui Michael Jackson. Cu această ocazie, au explorat Moșia Neverland și au fotografiat mai multe obiecte ce îi aparțineau celui numit „regele muzicii pop”.

Multe dintre obiectele fotografiate de cei patru fotografi uimesc publicul larg prin bizareria utilității, a formei sau a utilității lor. Se știe deja faptul că Michael Jackson ș-a creat la Neverland o lume proprie, conform personalității sale nu tocmai convenționale.

Iată câteva dintre cele mai ciudate lucruri deținute de Michael Jackson:

  1. Mănușile purtate de Johnny Depp în filmul „Edaward, omul foarfecă”.

http://s31346.pcdn.co/wp-content/uploads/2017/09/image8.png

 

Se estimează că aceste foarfece cu aspect impresionant au o valoare de aproximativ 3.600 – 5.300 de dolari și au fost scoase la licitație după moartea lui Michael.

  1. O cameră hiperbarică de terapie cu oxigen

În ciuda faptului că a fost fotografiat în camera hiperbarică de oxigen, Michael a respins acuzațiile că ar fi dormit în acel pat. Vedeta a sfârșit prin donarea camerei terapeutice unui centru medical din California, unde ar putea fi folosită pentru a ajuta victimele arderii.

  1. Trei măști ale feței lui Michael în posturi oarecum tulburătoare

Măștile sunt incredibil de înfricoșătoare și au o valoare aproximativă de 415 – 600 dolari. Mulți se întreabă unde ar fi putut să folosească MJ aceste măști.

  1. Un tron

Arătând mai degrabă regal, acest tron a fost, de asemenea, scos la licitație în urma incursiunii la moșia Neverland. Pentru confecționarea acestui tron nu a fost folosit aur real, dar are încă o valoare de aproximativ 1.200 $ – 1.800 de dolari.

  1. Jocul video Moonwalker a lui Michael Jackson

Filmul Moonwalker a fost lansat în 1988, iar la scurt timp a urmat jocul video cu același nume. Jucătorul îl controlează pe Michael în timp ce acesta îi salvează pe copii de un ticălos numit Mr. Big.

  1. Un costum de Batman

Într-o licitație din 2009, costumul de Batman deținut de Michael Jackson a fost evaluat 800- 1200 de dolari. Michael era un mare fan al lui Batman și ar fi fost dornic să compună muzică pentru filmul din 1989, dacă nu ar fi avut angajamente de concert.

  1. Un cap de robot al lui Michael Jackson

Acest cap de robot care are trăsăturile lui MJ a fost creat pe comandă, cu o valoare actuală cuprinsă între 1800- 2400 de dolari.

  1. Un tablou pictat cu degetul de Macaulay Culkin

Starul din „Singur acasă” a făcut acest tablou în 1991, pe vremea când avea 11 ani.

  1. Manechine pentru copii, în poziții ciudate

Manechinele copii în formă naturală au fost găsite la Moșia Neverland, în poziții extrem de ciudate.Trei dintre ele au fost găsite stând la birouri și păreau că vorbesc între ele.

  1. O statuie de copil cu dimensiuni naturale, care ține un ursuleț

Această statuie a unui băiețel jerpelit s-a alăturat multelor figurine ale copiilor de dimensiuni mari din Moșia Neverland.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: